@as pohodaa... Poznam holku, ktora sa v 13tich vyspala s chalanom... Hm, aj ked normalne... povecme, ze dnes to nie je nezvycajne, ale nie je to ani normalne...
@jaro1991 no vieš, keď ja ju stále beriem ako malé decko a neviem si ju pri dačom takom predstaviť. zdá sa mi to také čudné. preboha! veď ja som v jej veku o chlapoch nechcela ani počuť....
v 18tich a nehanbím sa za to (my z priatelom ideme pekne krok za krokom aj ked niekedy v poprehadzovaných krokoch ale vám to je jedno, to je naše súkromie )
a pre tvoju sestru, pre boha.. to čo z nej bude ked bude staršia?? to tá osoba čo sa začína na P******ú**A ?? ked v takom mladom veku začína z takýmito vecami. !!
@as neviem... ale ved to vidim na susedoch, susedkach, ked sa 12, 13 rocne namaluju, a maju uz aj nieco vo vystrihu, tak to dieta hned inac vyzera,a myslia si, ze sa aj maju spravat "dospelo"... ja som urcite tuzil po takom niecom uz aj v 13tich... ale bol by som priliz hanblivy na to, aby som take nieco aj spravil... tak neviem, mozno to je dnes v pohode... ale aj tak by si sa s nou mala porozpravat, a brat ju ako "velku" ale vysvetlit jej, ze aj tak na to vsetko ma cas...
Nie, nie je to normálne, a je jedno, či je to dnes "v móde" či čo. V trinástich je to ešte decko, môže vyzerať akokoľvek dospelo, ale ešte je aj pod zákonom. Neviem, prečo sa také malé deti hrabú do sexu a s tým súvisiacich vecí. Ja mám tiež 13-ročnú sestru aj sesternicu, takže poznám ich spolužiačky, kamarátky, a vidím, ako sú ešte na také veci po psychickej stránke primladé.
Akože ešte chápem zlatokopky, čo sem-tam roztiahnu nohy, keď musia a majú za to veľké prachy a tak, že sa tým neponížia, ja by som to nikdy neurobila, ale ten chlap je tým pádom blbec, ale toto je absolútne choré a prečo by mal chalan babe niečo také robiť keď on z toho nič nemá a jej len robí zle?! To je SVINSTVO! Malo by to byť zakázané!
Ale chápem, že celá táto anketa je absolútne absurdná, nehovoriac ešte o tom veku, čo tam je napísaný.
@1 No to teda že nie je. To nie je normálne vôbec a v 13 už ABSOLÚTNE nie. A snáď ani legálne a je dúfam jasné prečo. A to jej rodičia dovolia?! Ja by som ju šmarila do diagnosťáku.
nejdem hlasovat...hoci ja tiež niesom anjelik...priznávam ale až tak nie žeby to..ale poznám o rok stršie dievča čo že vraj jej praskol kondom tam...neviem či je to pravda ale tak som to počula...
@vsetkynikyobsadenedoboha trošku si sa odfajčila pretože mama o tom vedela hneď, povedala som jej to a otec sa to tiež dozvedel nedávno A nie je to žiadna hanba, s tým chalanom som dva roky, denno denne, čo nedokážu niektorí ani po 20tke
a si myslis ze si hrdinka ze si roziahla nohy v 13....a odfajcil a co...tazko to mam na haku...a nech ti to snim potom vydrzi....inac potecu potoky slz ako to vo vacsine pripadov nakoniec byva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
motherfuck !
*fejspalm*
a pre tvoju sestru, pre boha.. to čo z nej bude ked bude staršia?? to tá osoba čo sa začína na P******ú**A ?? ked v takom mladom veku začína z takýmito vecami. !!
This is not normal (ach)
?
hm ?
dojdi na skype, poriadne ta preflaskam
a tak potom má tá baba šťastie, ked je v poriadku a nemá ani psychické nasledky,
nieje to normálne ale dneska nič výnimočné ale stále myslím že lepšie a radšej nech ju prstuje ako by mali trtkať.
Nie, nie je to normálne, a je jedno, či je to dnes "v móde" či čo. V trinástich je to ešte decko, môže vyzerať akokoľvek dospelo, ale ešte je aj pod zákonom. Neviem, prečo sa také malé deti hrabú do sexu a s tým súvisiacich vecí. Ja mám tiež 13-ročnú sestru aj sesternicu, takže poznám ich spolužiačky, kamarátky, a vidím, ako sú ešte na také veci po psychickej stránke primladé.
a nie je to normálne...aby sa 13-ročné baby kurvili..hanba
Akože ešte chápem zlatokopky, čo sem-tam roztiahnu nohy, keď musia a majú za to veľké prachy a tak, že sa tým neponížia, ja by som to nikdy neurobila, ale ten chlap je tým pádom blbec, ale toto je absolútne choré a prečo by mal chalan babe niečo také robiť keď on z toho nič nemá a jej len robí zle?! To je SVINSTVO! Malo by to byť zakázané!
Ale chápem, že celá táto anketa je absolútne absurdná, nehovoriac ešte o tom veku, čo tam je napísaný.
Inak to je výhoda zubatej vagíny.
prislo to na teba dnes rano?