okuliare? vobec....obcas sa mi dokonca aj dost pacia
Vadi mi ked je chalan hrozne namysleny a myslis si ze zozral vsetku mudrost sveta alebo sa hra na drsneho a tak....alebo velmi vulgarny...nepaci sa mi to proste...
Absolutne nie! niektorým to dokonca viac než pristane
ale zas občas sa mi niektorý jedinci v okuliaroch zdajú taký nesympatický :/ alebo klasicky ako väčšina tvrdí že to posobí inteligentne, ale zas nie všetci tak v okuliaroch posobia
okuliare mi nevadia, skôr sa mi niekedy aj páčia, chalan vyzerá byť inteligentnejší : D ...inak mi vadí ak je to dosebazahľadený debil, vulgárny, bez akejkoľvek zdvorilosti, mysliaci si o sebe, že je naj.. je to samozrejme viacej, ale to je prevažne už len o vzhľade ..
@cocca-colla ked mam pravdu povedat ja styl nemam bo mne sa paci z kazdeho nieco ...ja tu ciapku nosim len tak a vobec nenosim tie siroke handry ja popravde HH moc nemusim ..len nosim tu ciapku ..a tie ciapky nenosia len hiphoperi ...napriklad aj motocrossovi jazdci take nosia a nie su hoperi ..neviem preco si vsetci myslite ze je to hoper ked nosi ciapku
Okuliare mi nevadia A čo mi vadí?...hmm nechcem sa opakovať ale bude to asi tak cca približne toto: Bohorovná arogancia, vulgárnosť, sebeckosť, debilita najvyššieho stupňa atď... stačí?
okuliare? vobec nie.... ved okuliare dnes nosi velmi vela ludi a mnohym pristanu
vadi mi, ak sa chlap nevie spravat k zene. ak je arogantny, sebecky a uplne najviac ma vytaca, ak si o sebe mysli, ze je superborec... takych obchadzam na kilometre... tiez sa mi nepaci, ak to s pozornostou prehana... kazdy vo vztahu potrebuje trosku sukromia
nejak extra sa mi okuliare nepacia a nevadia mi na chalanovi ..vadi mi ked sa tvaria aky su uzasne cool a pritom su uplne skazeny ...a nemam rada ked ma ju tie nohavice nizko ... ze hiphoperov to uplne nemam rada ...a pirsingy a nausnice .... a mam rada dlhe vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Vadi mi ked je chalan hrozne namysleny a myslis si ze zozral vsetku mudrost sveta alebo sa hra na drsneho a tak....alebo velmi vulgarny...nepaci sa mi to proste...
okuliare nie sú závadou ale bonusom
A čo neznášam na chalanoch?Keď hodnotia vzhľad dievčat/žien cez celý autobus(samozrejme bez vulgarizmov by sa to neobišlo...) a parádne nahlas
ale zas občas sa mi niektorý jedinci v okuliaroch zdajú taký nesympatický :/ alebo klasicky ako väčšina tvrdí že to posobí inteligentne, ale zas nie všetci tak v okuliaroch posobia
... že ti ten šilt zlomím, rozdupem a hodím pod vlak
Ale ak je to tvoj štýl.. Nemám nič proti HH, ale tie čiapky sú fakt otrasné.. a uberajú na rokoch.
vadi mi, ak sa chlap nevie spravat k zene. ak je arogantny, sebecky a uplne najviac ma vytaca, ak si o sebe mysli, ze je superborec... takych obchadzam na kilometre... tiez sa mi nepaci, ak to s pozornostou prehana... kazdy vo vztahu potrebuje trosku sukromia