..Že vás na ulici zastavil neznámy chalan s tým , že chce vaše číslo ? ...A ako ste reagovali ? Mne sa to stalo ale ten chalan bol na aute tak som mu ho samzorejme nedala a ušla preč ...Ale čo by ste si mysleli ? Robia to aj "normálny" chalani či le
áno stalo sa mi to raz na ulici.
a potom asi mesiac nato, to isté chodiace zúfalstvo na tej istej ulici sa ku mne pristavilo, skúšalo tie isté "baliace" hlášky, tlačilo mi do hlavy aká som jedinečná, že si ma navždy zapamätá...
Potom som mu pripomenula, že ma už raz videl a nezapamätal si ma...
no a on sa začal ospravedlnovať, vraj, on študuje po nociach "ako zbaliť baby"...a každý pondelok, streda, piatok to na tej ulici skúša!
ale že ak mu dám číslo, tak ma pozve k sebe, ak bude škaredo pôjdeme jeho helikoptérou, ak nie ostaneme pri súkromnou bazéne... :ble:
no chlapcovi asi nijaká nepoddala keď tam stále blúdi
kto vie prečo
Stalo 2 krat,len vzdy si vypytal cislo kamaratky,raz mi jeden svoje cislo natukal do mobilu,ze zavolaj,raz som si vypytala ja. ale nikdy,nikdy z toho nic nevzislo...ktovie preco...
@semhamforas lol..tebe dávajú ženy čísla len tak? ehm...kam to prosím ťa chodievaš von?
lol...ale ne...to nie je v tom...je to len vo výzore a v tom ako sa danej žene páčiš...v ničom inom...
@semhamforas
a potom si tým babám aj zavolal/napísal a šli ste aspoň von?
ja mám napríklad rada, keď sa mi niekto takýto random chalan/baba..whatever prihovorí
ono je to poväčšine velmi milé
ak to samozrejme nie je nejaký extra prípad typu toho môjho "obdivovatela"
ale je pravda, ak si mal takú úspešnosť...hmm
asi si si vyhliadol tie otvorenejšie
@antifunebracka no ide ako ide, zeby mi to nejak vyfarbilo tu bublinku s tagmi ze nejaky novy je to ani nie, ale ked to rozkliknem tak sa aspon ukaze v zozname novy prispevok
hej stáva sa ale nikdy by som ho nedala, kedže mám pocit, že buď je typ chalana, ktorý by si nevypýtal od okoloidúcej číslo ani keby sa mu neviem ako páčila a typ, ktorý si pýta od každej druhej. a nemám chuť dávať číslo niekomu, kto balí každú drhú
No raz som si chcel vypýtať číslo od jednej sympatickej čašníčky, ale počas toho som sa tak opil, že som sa potom na to radšej vykašľal. Čo už, alkohol bol prednejší...
Ak by to ten chlap myslel vážne a nie zo srandy tak prečo nie ale najviac nemám rada keď si vypýtajú Fb :/ a nie s číslom sa mi to nestalo a s Fb hej.. nedala som
áno, stalo sa mi to raz, že len tak idem po ulici v piatok večer a týpek sa random pristavil a vypýtal si číslo... dala som mu ho, no to som bola...ehm... dosť spoločensky unavená :/ ... keď ma potom zavolal na rande, nemala som už záujem ozvať sa mu...
stalo stredu ked sme s kamoškami stále na v BA na červenej a začal sa s nami rozprávať nejaký černoch z vedľajšieho auta. Naštartovali sme a išli sme preč
stalo, že som šla autobusom k babke, a taký chlapec ma pustil si sadnúť na jeho miesto, sme sa zakecali a ma prosil číslo, lebo by sa ku mne inak nedostal.
povedala som mu, že verím na osud ( hm ).
o mesiac sme sa znova stretli, vtedy som mu dala číslo a odvtedy sme najlepší priatelia
no raz sa mi nieco podobne stalo.. som isla na kurz sebaobrany a ma zastavil jeden chlap ze kam idem a ci ma moze odprevadit..tak si hovorim preco nie,aspon mi ubehne cesta, a bol mi velmi sympaticky.. no a potom sme sa este par krat stretli ale nakoniec z toho nic nebolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a potom asi mesiac nato, to isté chodiace zúfalstvo na tej istej ulici sa ku mne pristavilo, skúšalo tie isté "baliace" hlášky, tlačilo mi do hlavy aká som jedinečná, že si ma navždy zapamätá...
Potom som mu pripomenula, že ma už raz videl a nezapamätal si ma...
no a on sa začal ospravedlnovať, vraj, on študuje po nociach "ako zbaliť baby"...a každý pondelok, streda, piatok to na tej ulici skúša!
ale že ak mu dám číslo, tak ma pozve k sebe, ak bude škaredo pôjdeme jeho helikoptérou, ak nie ostaneme pri súkromnou bazéne... :ble:
no chlapcovi asi nijaká nepoddala keď tam stále blúdi
kto vie prečo
ale na pivo/kofolu môžme ísť!
nie, však kludne nech sa prihovorí, len musí byť aspoň normálny a sympatický
lol...ale ne...to nie je v tom...je to len vo výzore a v tom ako sa danej žene páčiš...v ničom inom...
a potom si tým babám aj zavolal/napísal a šli ste aspoň von?
ja mám napríklad rada, keď sa mi niekto takýto random chalan/baba..whatever prihovorí
ono je to poväčšine velmi milé
ak to samozrejme nie je nejaký extra prípad typu toho môjho "obdivovatela"
ale je pravda, ak si mal takú úspešnosť...hmm
asi si si vyhliadol tie otvorenejšie
aj si to zelam ale uvedomim si ved ja nic nechcem , len ze znamost taka spontanna sa mi zide
škoda, zaujímalo by ma kolko tých čísiel bolo aj pravých
povedala som mu, že verím na osud ( hm ).
o mesiac sme sa znova stretli, vtedy som mu dala číslo a odvtedy sme najlepší priatelia
jeden z tých príbehov považujem za to najromantickejšie, čo sa mi kedy stalo