ja by som tam zahynula... ale keby som mala dobrú kondičku, tak prečo nie - myslím ale len to z toho článku, to by som si šla skúsiť, vyzerá to fajn... a ten obrázok číslo 4
kebyze nadomnou nezalamuju ruky vsetci telocvikari uz od druhej triedy na zakladke a chcelo by sa mi hadzat sa do blata a skoro vstavat tak urcite ano ale ja v pripade potreby radsej pojdem zvarat stihacky ako na front
Mňa by to náhodou bavilo, ...vyskúšať si niečo také. Kedysi dávnejšie som si zo záujmu pozrela na spektre aj dokument o tom, ako vyzerá taký výcvik vo west pointe.
Až pri takýchto veciach si človek vyskúša hranice svojich síl. A to je na tom to lákavé. Takže tak.
Jeden z mojich tajných snov ............vždy som túžila spoza chrbta vytiahnuuť zbraň s nekonečným zásobníkom nahodiť divoký a vražedný pohľad, zvolať "Asta la vista......baby" a ofúknuť zbraň.....baang baang
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
HPSESSID=63594e4a" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.mosr.sk">» www.mosr.sk/14700/na-lesti-...
raz som bola na vojenskom tábore a to sa mi páčilo... Ale je iné na vojačika sa hrať a iné skutočne ním byť.
Až pri takýchto veciach si človek vyskúša hranice svojich síl. A to je na tom to lákavé. Takže tak.
A keby to bola feministická vojna, tak oblúk zvyšujem na 200 km. =D
No keby si niekoho nútila vstávať o štvrtej ráno, tak by si vtedy určite sama nebola hore
Maskovaná rtěnka a kanady s podpatkem,
z celty podprsenka a klín pod zámkem.
Celý mládí pořád vzadu,teď si léčí mindráky.
Místo,aby byla ženská hraje si na vojáky.
síce by som asi skapala zo 45krát pri tom výcviku ale stálo by to zato
..soom za kazdúú srandúú
Ale sranda by bola zúčastniť sa na niečom takomto
:::::
second true ninja