drzim chlapom som uz vela krat dala facku...a ked uz tak poriadnu...na diskotekach a podobnych akciach sa roznym uchylom vtieravym proste vyhnut neda, treba im vtedy hned dat najavo co si moze dovolit
@smortiis aj u mna to by som nebola ja kebyze neikto skmy som vonka by nedostal jendu dve zaucho a nemlatila donho stale popripade facku ale to ma potom uz mrzi....
relevantnú, pádnu a "plnohodnotnú" facku som dostal iba raz...
čo je mi najčudnejšie ani na jednu milisekundu ma nenapadlo mi ju vrátiť len som jej povedal, že jej "ďakujem" (a keď tak nad tým premýšľam, ja na jej mieste kopnem aj do rozkroku ) ...
ja som dala facku dvakrat, z toho prvykrat to mala byt taka zo srandy ale nevysla a druhykrat bola zamerna, lebo ma nasral moj strasne opity kamarat na festivale a mne z nicoho nic rupli nervy,no..ale potom rano mi to bolo luto,som sa mu ospravedlnila..a on si to nepamatal
to mne raz taka ale dospela zena mi dala ked som bol v jedalni iba za to ze som jej omylom stuuuupol na nohu dala facku ale to nebolo priamo na liice ale tak trochu vyssie ako ja spanok ale taku ze by mi odletela hlava ....to som bol asi 6-tak
Jou... tak ešte ma tak nik enrozčulil,žeby som mu shcuti flasla..sice paru kamošov dostalo,ale len take slabučke zo srandy..ja radšej chalanov po pruchu triskam xD
kedysi. kedysi odo mňa dostávali chalani facky často. potom som raz dostala naspäť a vtedy som si uvedomila, že to tiež nie je účinný boj proti tým, ktorí dobiedzali... ale tak keď ma niekto sere, môže odo mňa kedykoľvek dostať... to ľudia vedia len už to nie je také, ako kedysi, že denne som rozdala v priemere tých 5 faciek už len výnimočne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
od inych bab zatial prilezitost nebola, snazim sa nechovat sa jak chuj
vypytam si aj duplu..
nech nekrivam...
čo je mi najčudnejšie ani na jednu milisekundu ma nenapadlo mi ju vrátiť len som jej povedal, že jej "ďakujem" (a keď tak nad tým premýšľam, ja na jej mieste kopnem aj do rozkroku ) ...
Vyššie uvedené väčšinou robím v rámci kamarátskeho mlátenia sa.