inak ta polemika vyssi/nizsi a hranica 190 je celkom zaujimava, ale ja to tiez tak beriem, sam sa povazujem za nizsieho chlapa (184), alebo stredne vysokeho alebo nieco take, vyssi su podla mna naozaj az od 190 - aj to je taka hranica, ze este by som povedal, ze to je stredne vysoky muz...
nemyslím si že existuje presna definicia kde sa určuje kt. muži su menší a ktorý vysoký .. toto je len orientačne dane len podľa môjho úsudku . Podľa môjho nazoru vyšši muži cca od 190cm su atraktívnejší a mužnejší .. určite nie všetci .. nuž ešte som nestretla naozaj pekneho a mudreho nižšieho chlapa ... 100 ľudí 100 rôznych názorov
@tlamik podla mna je to super pretože vysoký muži su naozaj muži aký by mali byť .. len v dnešnej dobe je väčšina pomenšia tak je problem najsť naozaj chlapa
Mám iba 160cm, čiže už keď niekto meria nad 180cm, moc sa mi to nepáči... cítim sa potom ako škriatok... A je strašné sa potom s niekým takým bozkávať.
@bella1 a mne sa niekedy zdá že ĺudia sú každým rokom vyšší a vyšší..akože často stretávam rovnako vysokých a vyšších ľudí,ale tých nižších je stále dosť
neviem, kde niektore tunajsie slecny byvaju, ked tvrdia, ze je malo vysokych chlapcov/muzov. asi to vsak bude Hobbiton. ja sam totiz ani len nepoznam ziadnych nizkych (nizky = 180cm a menej) chlapcov/muzov. dokonca by som povedal, ze 190cm (a viac) je priemer a standard.
"nuž ešte som nestretla naozaj pekneho a mudreho nižšieho chlapa ... "
ja sa zvyčajne do ľudí neobúvam, je mi jedno akú hranicu stanovila si vyšší/nižší ... a dajme tomu, prežijem že sa ti páčia vysoký...ale ...halóóó ( ) to čo je za veta.... čo nižší chalan nemôže byť pekný... a MúDRY ?? zo ako výška je pre teba jediné kritérium?
ja teda poznám chalana, ktorí je o dosť nižší ako 190cm a je nie len fakt peknýý..ale dokonca aj múdry...
a k téme tak všeobecne....je mi to FAKT jedno..ako ..ja som extrémne krpatá.... možno by mi to bolo trochu čudné zo začiatku ísť s chalanom nad 190 cm po ulici za ruku, lebo by som vyzerala ako jeho dcéra...ale omg, ak by som ho mala raz rada, tak mám piči keď už sa musím tak mrzko vyjadriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
sice mam rada vysokych, ale moj priatel nemusi byt obor na to aby ma pritahoval a moze byt aj 190 cm chlap a vyzerat ako.. smetny kos
to bude ale asi tym, ze hram volejbal odmalicka
@matwejo raz som žirafa a raz krpatá ...mne je to už jedno
@dragonfly1 pri mne budes krpata, zvyknes si, kazdy si zvykne casom,
@matwejo no poznam chlapa čo je isto ešte aj od teba vyšší (ak maš teda tých 199) a potom už nič...
a to so spickami poznam, byvala to mala rada (mala dako 176 ci tak nejak)
To je uplne mega ! (ach)
@madiska tak to sa pri mne musis citit vzdy riadne blbo
Ale zas moj byvaly mal 193cm a teraz mam chlapa,ktory je skoro rovnako vysoky ako ja(ja mam 167cm).
Vlastne toto je posledna vec,ktoru si na chlapovi vsimam.
@matwejo na zenu je to nadpriemer,ja sama bybsom chcela byt kludnebaj vyssia
ale keď ju "budeš vedieť rozosmiať" lepšie, možno ťa uprednostní aj pred o dosť vyšším.
ale sú aj výnimky čo by neboli s nižším ani keby čo
"nuž ešte som nestretla naozaj pekneho a mudreho nižšieho chlapa ... "
ja sa zvyčajne do ľudí neobúvam, je mi jedno akú hranicu stanovila si vyšší/nižší ... a dajme tomu, prežijem že sa ti páčia vysoký...ale ...halóóó ( ) to čo je za veta.... čo nižší chalan nemôže byť pekný... a MúDRY ?? zo ako výška je pre teba jediné kritérium?
ja teda poznám chalana, ktorí je o dosť nižší ako 190cm a je nie len fakt peknýý..ale dokonca aj múdry...