Šampón nepoškodzuje viac ako normálna farba...a pokiaľ chceš blond, tak na tmavé vlasy ti ani nechytí, takže choď ku kaderníčke, inak skončíš s oranžovou farbou na hlave.
@siminda aj keď nemáš tmavé, ale špinavo blond (usudzujem z toho, čo píšeš)... tak ti svetlejšia blond aj tak nechytí. To potrebuje odfarbiť. A to si žiada kaderníčku.
@siminda myslíš špinavý blond? v DMku predávajp taký zosvetľovací sprej, skús ten... a keď budeš chcieť šampón tak to máš jedno aký, len aby obsahoval čo najmenšie % peroxidu... a nepamätám si presne ale asi to bol šampón od L´oréal , po ktorom som mala krásne jemné vlasy...
@myschka aj keď som evidentne teda myslela aby som mala vlasy svetlejšie tak mi potom vysvetli ten kečup lebo tomu fakt nechápem lebo ako viem tam ja chcem zosvetliť zo špinavej blond na blond a nie zo špinavej blond na červenú
Ja som dlhe roky pouzivala palette sampon na 24 umyti, aj ked sa hovori, ze to velmi sampon nie je, kedze obsahuje aj peroxid. Vzdy som s nim bola spokojna, nikdy mi vlasy nepadali a ziaden problem som s nim nemala. Kolko ludi, tolko chuti. Teraz si uz vlasy nefarbim, nechavam svoju farbu. Ak potrebujes vlasy zosvetlit, pojde to aj so samponom od palette, ale je to zosvetlovac, tiez obsahuje peroxid. Kamoske som farbila a mala to take nieco medzi blond a rysavou, ale ona ma vlasy viacmenej do hneda. Tu posielam link na ten sampon: » www.palette.sk/nase-vyrobky/co... chyta do zlta popripade rysava. Potom mozes na to dat silver sampon. Taktiez vraj pomaha zmiesat 6% peroxid so samponom s ktorym si umyvas vlasy v pomere 1:1. Ak mas vlasy skor svetle, urcite ti nieco z toho zaberie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Šampón nepoškodzuje viac ako normálna farba...a pokiaľ chceš blond, tak na tmavé vlasy ti ani nechytí, takže choď ku kaderníčke, inak skončíš s oranžovou farbou na hlave.
@helliumka Poškodzuje viac jak farba? a to prečo? Ako seriozne sa pytam, lebo toto som ešte nepočula.
Ja šampon nepoužívam, iba farby ... ale toto je mi novinka...
Ale samozrejme že napríklad nekvalitný šampón ti môže viac dosrať vlasy ako kvalitná farba
Môžeš mi ukázať vetu, kde hovorí, že to má byť šampón na ZOSVETLENIE?
Ona sa pýtala na farbiaci šampón. Že si vlasy musí PRED tým zosvetliť, to bol len dodatok.
Ten kečup si nalej na hlavu ty.
siminda 15 ročné dievča, Piešťany, dnes 22:07
ja nemám tmavé vlasy ja ich mám tak na poli blond ale chcem aby boli ešte viac
nech sa ti paci