sk8boarding je tvrdý šport aj ked na to nevyzera, čiže nič moc pre baby ,ja som na skejte si vylomil litko (z obyčajneho flipu!) a kamoš si zlomil ruku, neratam nespočetné množstvo odrením ,natrhnutých svalov atd..
no ja skejtuem nejaky mesiac asi ešte nie dlho ale fést to mám rada šaq pre mna je užasne už len na tom ísť dole ulicou.. newiem čoe na tom take užasne ale asi to že čo sa da na obyčajnej doske so 4 kolečkami ..len je blbé ked skejtuješ sama.. toe o ničom..to sa nedá.. a preto to trochu flákam.. ..a wiem len ollie..ale mam f pláne wela wecí nielen ollie D
Jazdila som dlho, zabíjať zabíjala Nevravím že som bola dobrá, ale heelflip a alieoop do transferu na pyramíde napr. som dávala kľudne. Milovala som kickflip, ale to asi každý.
Len sa mi nepáči také to novodobé pózerstvo u niektorých (zväčša báb). Ťahá to so sebou skate v ruke všade, ani raz neobúchané čisto nové boty. A nick SK8girl a podobne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
.. mala by som to obnovit..
.ianc je to dost krute...
no teraz setrim xD na poriadny skejt xD ze ehm xD konecne s tym zacnem xD xD xD
potom sa ozvem xD
Len sa mi nepáči také to novodobé pózerstvo u niektorých (zväčša báb). Ťahá to so sebou skate v ruke všade, ani raz neobúchané čisto nové boty. A nick SK8girl a podobne...