jj markiza sa riadne nabalila..ja som si furt pockala na somewhre over the rainbow na koci a aj niektore pesnicky boli kraaasne ale to ze tam furt nadrapovali tu livinku cu jak sa vola a proste otazky ze jak sa s tym citi atd to uz bolo az ubohe furt o tom dokola tocit pripadne ze bol v detskom domove a nemal materinsku lasku sa hovorilo 20000000krat s kazdom dieli...ni najsympatickejsi boli dejdar s tou babou (by sa jej ten ex mohol ozaavt po tom finale ci co to bolo..to by bolo take romanticke ha inak je to asi fakt na urovni celebrity kempu a inych veci tohto typu proste blbost pri ktorej sa tv snezi ziskat so najviac penazi a tak hra na city
mne sa to veeľmi pácilo a strasne rada som to pozerala, aj ked islo markíze hlavne o tie peniaze. Ale musím uznat ze úroven to malo. Len mi bolo smutno, ked vypadol Laci s Romanu
A je pekné, že nakoniec dali tú verejnú zbierku na splnenie aj ostatných snov. A inak neviete prosím, aké je to číslo na mobil, ak môžete pomôct??? bo som to nepozerala naposledy, len som o tom pocula v skole a nikto to nevedel
hoci markizu neznasam spolocenske tance ma vzdy fascinovali tak som to vynimocne pozeraval ale ako uz bolo povedane zase slo len o peniaze a troska ma serie Rozboril kotreho vobec nemam v laske
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A je pekné, že nakoniec dali tú verejnú zbierku na splnenie aj ostatných snov. A inak neviete prosím, aké je to číslo na mobil, ak môžete pomôct??? bo som to nepozerala naposledy, len som o tom pocula v skole a nikto to nevedel