@Xavie to mne nehrozí na BMXe to s dolu kopcom dáko neriskuje a zvlášť v zime keď mi brzdy primrznú ja sa radšej hodím naschvál a zasa využívam to na skúšanie nových vecí čo by mohlo byť v lete bolestivé
@Xavie no ešte brzdy, moje ublíženie na zdraví po páde inak dnes som bola na biku, ale kedže nemám poriadne rukavice som to musela po pol hodinke zabaliť
@Gwendolyn ale dúfam,že nič vážne so zdravím po páde ... a Ty aj takto chodievaš von v zime teda to máš moj obdiv bez rukavíc by som teda ani von prsty nevytrčil
@Xavie nie, mala som len modriny a krvavé ucho a mala som rukavice.. len take tie klasické, ktoré veľmi neohrejú takto na biku ale chystam sa kúpiť v utorok dáke poriadne ja zas obdivujem že chodíš aj ked je -14
@Xavie no skôr to bol šok, keď som napárala do kríkov to ma teší.. ako viem, že veľa báb nechodí bajkovať takto v zime ale inak nie som vôbec výnimočná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
No kamos mi dneska volal, ze vraj ide na postu na biku, asi ma zimne plaste