Ahojte, chcem sa spýtať, či to číslo záverečnej práce, ktoré mám v aise, je potreba dať do mojej bakalárky a nahrať ju do aisu, alebo sa to dáva iba na tlačenú verziu? Ďakujem.
tam je taký pri zázname tvojej bakalárky dlhý riadok, ak si dáš zobraziť panáčika a klikneš na záverečná práca...sa tam treba poposúvať až na koniec skoro a tam je to číslo skryté ...ale každá škola, iný AIS
no ja som mala bakalárku dosť skoro napísanú a dosť skoro som ju dala do ais- u...a tak som si musela počkať dokým škola neodošle všetky bakalárky (do oficiálneho termínu odovzdania)...a až ked to hromadne odoslali ak mi prišiel do 1-2 dni výsledok do ais-u
@mariquittka Hm tak snáď naša škola to má inak, ale v návode na stránke školy, píšu, že do 48 hodín by mal prísť výsledok, teraz mám v aise napísané finálne v ezp
ja chodím na UMB a tá odosiela spoločne až ked všetci odovzdajú...mne to asi 2 tyzdne písalo finálne v ezp...a až potom ked to odoslali mi prišlo do 1-2 dni...ale možné iné školy inač
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
no ja som si to dala do bakalárky už rovno na čelnú stranu pod nadpis, my sme to tam aj mali mať, neviem ako vy