veru asi tak podľa mňa je to zbytočné. lepšie dať maximálne 3 úrovne a mať ich rozpisané pekne ako 4 úrovne, kde každý podnadpis je na 5-6 riadkov. to aj zle vyzerá.
@6 podla mna je tiez bakalarka relativne kratka praca 30 stran je fakt nic moc, to ma clovek za hodku precitane, ked si vezmem ze bezne robim 15 stranove seminarky (za jeden vecer)..
nehovorim teraz ze je lahke spravit bakalarku alebo co to ani nahodou, hlavne som ziadnu nepisala este, len si myslim ze rozsahovo to je kratka praca, hlavne na to aby mala toľko podpodpodpodúrovní
Ak tam tie informácie z podpodpodkapitoly chceš mať, lebo sa ti zdajú pre prácu prínosné určite by som zvážil možnosť hodiť to normálne do práce bez toho aby si z toho robila zbytočnú podpodpodkapitolu.. Veru Bakalárka zasa nieje nejaká obšírna veľká práca. Dokazuješ ňou len, že vieš pracovať s literatúrou..
@h8u vsak ale bakina nie je kniha, na knihu je aj 200 stran relativne malo, ale na seminarku podla mna nie a je jedno, ci je to bakalarka, diplomovka alebo cokolvek, co ma status seminarnej prace...ja som rada, ked napisem aj 10 stranok, kedze nikdy asi nebudem mat temu, ktora by ma zaujala, ci uz na seminarke alebo inde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale suhlasim s tym, co tu odznelo, ze lepsie je mat 3 urovne, vyzera to prehladnejsie aspon
@elemia 30-50 stran je kratka praca?
nehovorim teraz ze je lahke spravit bakalarku alebo co to ani nahodou, hlavne som ziadnu nepisala este, len si myslim ze rozsahovo to je kratka praca, hlavne na to aby mala toľko podpodpodpodúrovní