Zaujíma ma ako ste vnímali vy bakalárku, ked ste ju písali a teraz ked máte už po...(tí, čo už majú a závidím im).. Čiže - celkovo písanie bakalárky, odovzdávanie, ako to u Vás prebiehalo, obhajoba bakalárky. Stresovali ste pri písaní a teraz hovoríte, že
stresovala som, hlavne s tým, že to nestihnem, tak pri bakalárke ako aj pri diplomovke, lebo vždy, keď som bola za školiteľkou, nech mi už povie, čo mám vlastne písať, tak mi vždy povedala, že mám čas, čiže som ju v podstate robila na poslednú chvíľu, i keď materiály a na diplomovku údaje som už mala skôr nahromaždené...
na obhajoby som sa bála hlavne kvôli tomu aké otázky k nej mi dá komisia, ale nakoniec to bolo v pohode, uvidíme tento rok
pisal som asi 2 tyzdne z toho poslednych 30 stran asi 12-14hodin bez prestavky.. ten pocit, ked som z toho spravil PDF bol na nezaplatenie.. posudky som mal na A, takze obhajoba bola uz len pro forma ..
Pisal som priebezne, kedze som si vybral temu, co ma zaujimala, takze som nemal nejake obzvlast stresy. Obhajobu som mal rano ako prvy, polka komisie meskala, dosla v polke mojej prezentacie, potom sa nechytala a nekladla ziadne otazky xD
Sranda, že si pamätám, že som začala na nej pracovať 21.3., čiže to bolo niečo viac ako dva mesiace. Bola to trápna téma, ale nebola som jediná s niečím podobným a všetkým boli celé štátnice zdá sa jedno, tak už si na to ani poriadne nepamätám. Odovzdávanie, to sa samozrejme nadávalo, nikto nevedel, čo sa vlastne má robiť, ešte sa počas toho vymyslelo nové tlačivo...
Ale mám šťastie na školiteľov, tak trochu ma potopil, neurčil si žiadne pravidlá a potom premietol do známky, koľko som chodila na konzultácie a ešte asi pri písaní posudku zabudol, že nie je môj oponent, takže prekvapená komisia potom v posudku našla doplňujúce otázky, ktoré sa ma mala spýtať.
No a s diplomovkou som začala pred rokom a pol a nemám nič, musí to byť nejaký rekord
Mal som excelentnu temu, ktoru este nikto predomnou nemal, tak som sa trochu zo zaciatku nastresoval, ale nakoniec je to fraska...a vela zalezi od veduceho, ja som mal dekana, ktory mi povedal ze mu to mam doniest hotove tak mi pomahal
Poučený od iných ľudí som začal písať skôr. Tému som si vyberal už na začiatku tretiaku (u nás sa vyberali témy na konci 5. sem), materiály som si pozháňal už v októbri, písať som začal v januári po skúškovom a odovzdával som ju 2 týždne pred termínom s tým, že sú porobené všetky korektúry, ktoré majú byť obhajoby prebehli dobre, lebo som to mal natrénované zo ŠVOČky ešte...
ja som pisal priebezne od februara treba mi 2 strany dopisat a potom ostatne upravy a odkazy prepisat na cisto....boli chvile ked som stresoval a potom ma niekto upokojil ze to pisem dobre a mam cas tak som sa upokojil ale moj veduci ma neupkojil ani raz ten namna serie ako sa len da
Začal som písať niekdy minulý rok v októbri či kedy, pretože sme odovzdávali prvých 20 strán textu v januári na prehodnotenie. Tému som mal v pohode, ale bojoval som hlavne s nedostatkom literatúry a tiež s mojim vedúcim, ktorý nás mal dosť na háku. Našťastie som to stihol v termíne, odovzdal som ju v pondelok no a uvidím čo bude ďalej.
Ja neviem. Stresujem. Nie som spokojná s tým, ako to vyzerá, ale neviem, ako to urobiť lepšie. Chýba mi záver a môj vedúci je... no, náladový teraz budem týždeň čakať, kým mi povie, ako je spokojný s tým všetkým (okrem záveru teda, ktorý ešte nemám). No a neviem, či sa stihne potom na to všetko pozrieť aj so záverom čiže možno ani nestíham do riadneho termínu. Aaaaaa! A to píšem už od minulého semestra. Ak sa k tomu dostanem, diplomke sa asi budem venovať trochu intenzívnejšie...
A poznám ľudí, ktorí sú na tom horšie, čo sa týka napísaného obsahu, no s tými aspoň vedúci celkom komunikujú... henten ani na mail nevie odpísať >_
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
na obhajoby som sa bála hlavne kvôli tomu aké otázky k nej mi dá komisia, ale nakoniec to bolo v pohode, uvidíme tento rok
Ale mám šťastie na školiteľov, tak trochu ma potopil, neurčil si žiadne pravidlá a potom premietol do známky, koľko som chodila na konzultácie a ešte asi pri písaní posudku zabudol, že nie je môj oponent, takže prekvapená komisia potom v posudku našla doplňujúce otázky, ktoré sa ma mala spýtať.
No a s diplomovkou som začala pred rokom a pol a nemám nič, musí to byť nejaký rekord
vsetci sa mi smiali, ale ked sa im zacal blizit termin a potili sa, zatial co ja som mal doma leharo, uctievali ma
A poznám ľudí, ktorí sú na tom horšie, čo sa týka napísaného obsahu, no s tými aspoň vedúci celkom komunikujú... henten ani na mail nevie odpísať >_