Bud si vyberies vypisanu temu, ktora uz ma "prideleneho" skolitela alebo nejakeho oslovis s tym, ze sa dopredu dohodnete na nejakej, ktoru ide vypisat alebo si navrhnes svoju
Ideál je nájsť niekoho, kto má dobrú povesť (prípadne ho sama poznáš) a venuje sa rámcovo niečomu čo ťa zaujíma. Potom si s ním dohodnúť stretnutie a vybrať vhodnú tému. Odporúčam si pozrieť koľko študentov už má za sebou, akú pozíciu zastáva (koľko bude mať na teba času), aké známky dostali jeho študenti a prípadne aké píše posudky.
Možnosť B je prihlásiť sa na nejakú tému, ktorá sa ti zapáčila. Ale je fajn, keď máš niekoho, s kým sa dá pokračovať aj na mgr.
Ja som si vybrala podla toho, ze mi uchylne imponovalo, ze moj skolitel je cisty Dr House a HROZNE zly na vsetkych
(Neodporucam uplne, ale.. It's been a ride.)
ja som napísala mojmu oblubenemu ucitelovi, ktory je odbornik na to o co sa ja zaujimam, ze ic mi ju povedie a on ze jasne. a sama som si navrhla temu, on ma korigoval, hovoril co si precitam nech sa inspirujem a tak.
Aj podľa školy, ale hlavne ty si vyberáš Tému... ale vždy máš možnosť sa rozhodnúť po stretnutí s tým školiteľom, či áno/nie...
Ja som bola megaspoko aj všetci moji spolužiaci... ale čo som počula kamošov z iných škôl, tak niektorí to mali desné ...
Ja som si vymyslel sám tému a prišiel som za týpkom či mi bude robiť vedúceho. V priebehu tohoto semestra som zistil, že tá moja téma ma nebaví a vedúci je pičus.
Takže si kurva dobre vyber čo chceš robiť a u koho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Možnosť B je prihlásiť sa na nejakú tému, ktorá sa ti zapáčila. Ale je fajn, keď máš niekoho, s kým sa dá pokračovať aj na mgr.
Ja som si vybrala podla toho, ze mi uchylne imponovalo, ze moj skolitel je cisty Dr House a HROZNE zly na vsetkych
(Neodporucam uplne, ale.. It's been a ride.)
Ja som bola megaspoko aj všetci moji spolužiaci... ale čo som počula kamošov z iných škôl, tak niektorí to mali desné ...
Takže si kurva dobre vyber čo chceš robiť a u koho.