Čaute ľudia. Viem že tu takéto typy fór neznášate ale bohužiaľ zúfalý človek robí zúfalé činy. Potrebovala by som pomôcť pri výskume k mojej bakalárskej práci (ak chytáš nervy rovno vypni toto fórum). Ide o vyplnenie krátkeho dotazníka (17 otázok) ktorý j
@bluepanter lebo google docs je zadarmo a neposkytuje niektoré možnosti ktoré potrebujem ale skúšala som ho vytvoriť aj cez google docs len chýbali mi tam tie možnosti ktoré ja potrebujem pre prehľadnú prácu s tým dotazníkom alebo dátami
@bluepanter No problem je len s tym ze musim mat viac uctov nastastie dostanie dotaznika na novy ucet je len o nahrani jedneho suboru, cize nemusim odznova otazky vyplnat a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@neutralnothing kto chce "spravne" a "nespravne" odpovede kludne mi napiste postu tu !
@pijemzelenycaj oni maju byt naschval divne
hotovo
bavilo ma to
@bluepanter ďakujem uvidíme čo z toho vyjde
» genderrozdielyvmysleni.limequery.com/index.php/91182...
na tom prvom sa mi dnes uz vycerpal limit
ďakujeeem
inak prečo si to nespravíš cez Google Docs, tam vieš aj dotazník vytvoriť, zadarmo, na furt s exportom do tabuľky
» rozdielyvmysleni.limequery.com/index.php/91182...
daj dalsi, ked je to take navstevovane, chcem vediet co tam je