podobne napr planescape: torment.. absolutne ujeta hra, tiez od black isle, na principe trochu upravenych pravidiel D&D..
inac Baldurs Gate boli obe skvele.. NWN uz pomenej.. Mne osobne sa velmi pacilo napr prve Icewind dale.. IWD 2 uz bola trochu divna na moj vkus, proste nedotiahnute NWN
jaaaj to je dobra hra . Skoda ze len prvu epizodu som dohral. Zacal som to znovu, lebo nevedel som najst v meste tajne domceky kde najdes casti Licha. Ja som nasiel len Torso a hlavu Licha. Chybali mi nohy a ruky. Ked ich poskladas, vznikne Lich (nie len elemental Lich proti ktorych som doteraz bojoval). Zabijes ho 3x a dostanes fajn palicu pre maga!!! Dava ti neviditelnost a o chranu proti kuzla ur. 3,4,5 a asi aj 6. Cital web stranky ale nedozvedel som nic. Mozete mi s tim pomoct.
BG je najlepsia hra na svete a podobne asi IWD, ale Balduru sa nevyrovna, lebo najma BG:Shadows of Amn, tam je skvele, ze aj tie postavicky sa medzi sebou rozpravaju, a tak, citim sa ako sucast toho deja.
myslim ze serii BG sa nevyrovna nic.. okrem Albionu samozrejme ale to asi nemate sancu poznat IWD je uz dost slabsie kedze je vyvynute ako multiplayer - tam moze byt dost silne a NWN seria je uz uplny grc podla mna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
inac Baldurs Gate boli obe skvele.. NWN uz pomenej.. Mne osobne sa velmi pacilo napr prve Icewind dale.. IWD 2 uz bola trochu divna na moj vkus, proste nedotiahnute NWN
P.S.: Irenicus je niktos