myslím, že aj humor má svoje hranice... úprimne, na toto sa podľa mňa normálna osoba nechytí. mala som tú česť s pár jedincami, ktorých baliace taktiky prekračovali všetky medze všednosti v snahe byť čo najviac originýlny - ale účinku sa minuli, a strašne strašne moc... fuj!
@flussica vieš čo, mňa tie prípady vždy dosť vyviedli z miery, že som sa snažila čo najskôr na to zabudnúť v tej rýchlosti ma nič nenapadlo. ani teraz ma vlastne nič nenapadá. iba ten dojem z tých pár dotyčných (akože nebolo ich zas až tak veľa...
@flussica neviem, či to presne spadá do tejto kategórie, ale napr. jeden týpek (40+ minimálne, špatnota najväčšia) mi zadelil, že "pekné zuby a bla bla a nie ako tá druhá, čo vyzerá jak mongol". hlavne že holčina sedela vedľa mňa, úpne ho počula, úplne nechápala ani ona ani ja, lebo tak dievča asi 5x krajšie jak ja... a najsmutnejšie, že pošleš ho do péčka 5x, ale on to nepochopí, že má proste odísť, lebo nielenže nezáujem, ešte si aj v práci, a furt ti musí rozprávať o svojich dojmoch a postrehoch
Určite, môj brat má toľko rokov, koľko máš aj ty v profile a SMSkuje si s asi 5 ženami a každú z nich označuje za svoju frajerku A vzhľadom k tomu, že ho poznám, 100% im nehovorí nič inteligentné. Takže niečo na tom bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Trápne.