V istom slovenskom periodiku som si prečítala túto samozrejmosť Môžete v nich utekať a pre opačné pohlavie budete antierotická musela som sa zasmiať a zamyslieť, keď pri opätkoch nad 15 cm bola jasná poznámka, že v nich síce trpíme ale svet nám leží p
neznášam opetky ble fuj ani jedny topanky take nemam lebo sa nepotrebujem zabyt ako mlada a je mi jedno co si mislia ostatny ja si nosim žabky bez opatku hlavne ze sa mi v tom dobre chodi!!
Keby som nosila 15cm opatky, tak je 3/4 chlapov odo mna nizsich a ja sa nerada k muzom sklanam:p ale celkom antifeministicky k nim radsej vzhliadam (cisto fyzicky:p).
Balerinky su pohodlne a kedze som vysoka dost, opatky mi netreba Napriek tomu sem tam rada vymenim tenisky, balerinky, sandalky, ci zabky za sandale na opatkoch (prip. ak si to udalost vyzaduje, tak lodicky). Citim sa v opatkoch trochu inak a najradsej ich nosim na dovolenkach...
Shirka áno , rozumné opätky určite pomäžu cítiť sa ináč ale keď som čítala ake komplikované deformacie chrbtice a chodidlovej klenby so sebou nosenie takých topánok prináša , musela som sa zamyslieť ... či to za tie žiadostive pohľady stojí a prirodzene priznávam, kým aj nohy nie sú zaujímave tak asi nepomôžu ani opätky cez 20 cm Baarculiq obdivujem, ja ich neviem nosit , vadia mi a som v nich ako čaptoško
Althi, myslim, ze ovela viac si nicim chrbticu kazdodennym vysedavani nad knihami a za pocitacom v praci ci v skole nosenie opatkov v kratkom obdobi roka (leto) mi asi ublizi ovela menej, zvlast ak opatky nepresiahnu hranicu 6cm
Shir to je jasne Myslím, že štúdie narážali na pravidelné nosenie v pomerne dlhom časovom úseku a nie sezónne ako spomínaš ty myslím, že to je v pohode a neuškodí to tak ... a ako ťa poznám, tiež si vyberáš rozumne do akej dlžky porastieš
A ináč ... nedávno som kráčala po hviezdoslavku a videla dámu v čierných kokteilkách , vínovočervených vysokých lodičkách a v nich mala na pohľad dosť hrubé biele ponožky čo si myslíte o takomto ´outfite´?
19. aj ja mam také maju asi 9 cm ... ale ako vrvíš, človek si v nich necíti nohy takže poslúžia len občas ďakujem za názor, keď ju uvidím , vysmejem ju za teba
To už radšej naozaj tie topánky s 15cm opätkom. Balerínky kazia celkový dojem. Aj keď si obujete tie najsamelegantnejšie, aké nájdete, ešte stále to nebude dosť
V poslednom čase úplne obľubujem vysoké opätky. Je to krásne a občas sa mi oplatí na tú chvíľu trpieť. A po čase si na bolesť zvyknem. A balerínky moc nemôžem,mám ploché nohy,jedno s druhým a väčšinou ma dosť otláčajú.
ja opatky priam nenavidim: disappointed:sa vzdy cudujem mojej matke ze jak v tom moze chodit,jak tam dokonca tu nohu narve...ved to je priserne!Absolutne nezdrave!
Ja som nikdy neriesila,ci budem v topankach pritazliva pre opacne pohlavie,lebo som bola rada,ze som nejake topanky s mojou velkostou nohy vobec obula ..uprednostnujem skor pohodlnost
podla situacie sa obuvam. najradsej a najcastejsie nosim tenisky ale niekedy opatky, balerinky alebo zabky tiez nie su zla volba.. tie opatky zrovna 15 cm nemusia mat to je uz vela.. na 6cm sa uz zabijam a to ci sa nejakemu chlapovi paci moja obuv alebo nie neriesiim... ja tiez nekomentujem co nosia obutee pokial su to neni moje lodicky
Ja nosím skoro vždy tenisky, možno 5 krát do roka niečo iné, lebo ak nosím inú obuv, tak ma večer bolí strašne palec a noha, lebo mám vybočený palec a riadne.
Radšej budem chodiť v teniskách, aj ked to nie je sexi, ako keby som mala chodiť v topánkach na podpätkoch a celú noc nespať kvôli bolestiam
hehe nooo tak vazne, keby ze som nosila take opätky tak su takmer vsteci chlapi odo mna mensi ... ale rad anosi opätky, no take 5-6cm.. su take akurat myslimm
Fuuuuuuuuj Balerinky je najhnusnejsia vec aku kdo kedy mohol vymysliet je to totalne skarede to jak v cvičkach mozte rovno chodit jak baletky Fujj.High hells ist best 15 cm opetok =DDD poznam baby co aj 17cm maju a v pohode nic ich neboli.Ale ved deti co tu pisu ze v tom nevedia chodit sa ani necudujem vysoke opetky su uplne normalna vec a balerinky HUMUSSS
mne sa balerinky pacia, nie vsetky, ale niektore su naaaadherne... ale nikto mi z hlavy nedostane skutocnost, ze zena je najsexi v krasnych elagantnych vysokych topankach.. to kto aky podpatok zvladne, je na nom, najkrajsie samozrejme vyzeraju tie v ktorych clovek ledva prejde 10 metrov, ale slecny , je to tak!!!
takze vsetky povinne na nohy opatky a podme nacvicovat sexi macickovsku chodzu...
ved asppon takto potesime tych nasich chlapov
a este jedna nepodstatna poznamka, balerinky su tiez neskutocne nezdrave a nicia okrem nasich noh aj nasu chrbticu.. kedze vacsina z nich nema vytvarovanu ziadnu klenbu, a maju tenucke podrazky a povedzte mi, kolko z nas uz zazilo neskutocne otlacene a doranane paty prave z tychto topanok?
ja si myslim ze u babach zalezi hlavne na ich povahe. vobec si nemyslim ze ked ma baba vysoke topanky tak je krajsia. hlavne je podla mna aby sa citila pohodlne mne osobne sa najviac paci ked maju obute tenisky a clenkove ponosky je to sexi ale nemam nic ani proti balerinkam pacia sa mi ked maju vnich aj take tie ponosky do balerinok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Balerinky su pohodlne a kedze som vysoka dost, opatky mi netreba Napriek tomu sem tam rada vymenim tenisky, balerinky, sandalky, ci zabky za sandale na opatkoch (prip. ak si to udalost vyzaduje, tak lodicky). Citim sa v opatkoch trochu inak a najradsej ich nosim na dovolenkach...
aa myslim ze tych 15 centimetrov je prehnane nie?..ja mam problem uz s 4 cm
btw ak je nejaka vec co si na zenach nevsimam je to to co ma obute
sice teraz mam take..ja ani neviem co to je..z NY take balerinky a su vysoke ..a necitim si nohy..
Ale 15 cm?to by som mala priblizne 184 cm
balerinky to istili
to platí aj pre baleríny
neviem kto vymyslel vysoké podpätky
neviem na čo je to dobré
asi len na smiech
To už radšej naozaj tie topánky s 15cm opätkom. Balerínky kazia celkový dojem. Aj keď si obujete tie najsamelegantnejšie, aké nájdete, ešte stále to nebude dosť
Aj tak mám dosť problém s obúvaním, kedže mám 42-43-ky nohy.
najlepsie su ciny a kristusky
hej..vysmej..a riadne!
..baleriny , vansy /botasky/,nieco podobne samozrejme valcuje
Radšej budem chodiť v teniskách, aj ked to nie je sexi, ako keby som mala chodiť v topánkach na podpätkoch a celú noc nespať kvôli bolestiam
takze vsetky povinne na nohy opatky a podme nacvicovat sexi macickovsku chodzu...
ved asppon takto potesime tych nasich chlapov
a este jedna nepodstatna poznamka, balerinky su tiez neskutocne nezdrave a nicia okrem nasich noh aj nasu chrbticu.. kedze vacsina z nich nema vytvarovanu ziadnu klenbu, a maju tenucke podrazky a povedzte mi, kolko z nas uz zazilo neskutocne otlacene a doranane paty prave z tychto topanok?