cawte ludia, xcela som sa spytat, ci niekto nahodou neviete, kde v blave sa da zacat robit balet, resp. ci existuje niekde nejaka baletna skola, ktora berie aj 15 rocne baby... nexcem to robit profesionalne, proste sa xcem len naucit nejake zaklady, lebo
hmmm kukni na nete kamoska chodila niekam k durovcikovi, ale baletu sa venovala od malicka.
Inak, pre teba je to uz zbytocne v 15 zacinat. Zacina sa tak v 4-5 rokoch, kedy sa zacinaju decka viacej pohybovat...Tym chcem povedat, balet mas rozne figury a prepinanie spiciek - to asi v 15ke nespravis, to sa drvia male dievcata prave...
no,sak to mi je jasne, ze v 15 uz nejak moc toho nedosiahnem... ale balet som robila, ked som bola mala a tancujem asi 5 rokov, takze nejake zaklady mam uz... nexem sa tomu profesionalne venovat... len skusit tak pre zabavu, bo sa mi to paci...
ale co tu vsetci rozpravate ze musis zacat od 4-5 rokov...ano cim skor tym lepsie ale to v pripade kebyze sa tomu fakt chces venovat profesionalne...ja ho tancujem asi od 8 , teda tiez len tak chodim na ZUS ale mame tam fakt dobru ucitelku...ak by si chcela tak by si mohla chodit z nizsimi rocnikmi, ucit sa zaklady, ale bolo by treba sa spytat...no ak mas uz nejake zaklady a tancujes aj teraz, nebol by to nejaky strasny problem...je to ZUS Jesenského (od min. roka uz tusim zus juliusa kowalskeho) tanecny odbor na sancovej v BA...treba sa tam ale ist informovat...ak mas zaujem tak napis...papa
Je nás teraz dosť málo, takže by sme ťa uvítali. Tancujeme v pondelok o 20,00. Chodia tam aj vysokoškoláčky, nie sme žiadni profíci, len nás to baví. Lektora máme výborného.
ak si niekto mysli ze sa neda zacat kedykolvek, je to kravina. ja chodiim na iirske tance, ktoree maju v podstate zaaklad v balete, mnoho prvkoch je velmi podobnych, aj prepnute spicky,... proste mrte vela...a zacala som v 14...poznam babu co zacala dokonca v 18...je to uuplne jedno, len treba raatat s tym, ze vzdy bude vidiet rozdiel medzi tanecniikom co zacal v 5 a co zacal v 15
Ahoj..neviem no ci z teba bude baletka, ale tak tanecnica preco nie..ked si naozaj odhodlana tak nie je o com..ja co poznam v BA je baletne studium magdaleny Thierovej...len tam neviem ci by ta vzali uz takuto velku,m ale od nej naozaj vychadzaju sikovne decka...ale ako tunak uz predo mnou spominali, naozaj ked sa chce da sa dostat aj na zusku do nizsieho rocnika kde sa budes postupne ucit
základy sa naučíš v nižších ročníkoch ale balet väčšinou tak chytí že sa nebudeš učiť len základy ale aj tie najťažšie choreografie. budeš dreť plakať namáhať sa ale stojí to za to
@pinkprincess ahoj ak este stale chces ist na balet tak mozes ale je to KURZ... v Riverpark Dance school : » www.riverparkdanceschool.sk/balet-klasicky-... novy kurz(pre BEG) zacina 11.2-26.6 18.5 tyzdna ,cena 194.25e (a v den otvorenia kurzu 201.25e) a hodiny su v pondelok a stredu 17:05-18:05 a 2.kurz zacina 24.9-6.2 18tyzdnopv,cena 189e (v den otvorenia 196e)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Inak, pre teba je to uz zbytocne v 15 zacinat. Zacina sa tak v 4-5 rokoch, kedy sa zacinaju decka viacej pohybovat...Tym chcem povedat, balet mas rozne figury a prepinanie spiciek - to asi v 15ke nespravis, to sa drvia male dievcata prave...
02:30
O balete konkrétne » www.moving-studio.sk/klasickytanec.h... .
Je nás teraz dosť málo, takže by sme ťa uvítali. Tancujeme v pondelok o 20,00. Chodia tam aj vysokoškoláčky, nie sme žiadni profíci, len nás to baví. Lektora máme výborného.
pre pokrocilych neviem ako ....