heh ja som asi fall in love s jedným chalanom od nás s triedy. A mame ku sebe veľmi zvláštne správanie, že niekedy už aj ja si všimnem že ma balí ale inokedy neprehovorime za deň medzi sebou ani slovko. čo ďalej?????
no skus sa prejst po ulici a na dlhsiu dobu niekomu pozerat do oci..to je proste ocny kontakt, ten ma stale nieco do seba aj ked kukas susedovej babke do oči...
No ja tak isto - ja si ani niekedy neuvedomujem ze sa kazdemu pozeram do oci - sadnem do bričky - a v kuse sa na niekoho pozera - a uz to ani nevnimam neviem co je na tom zle pozerat sa niekomu do oci - hlavne neznasam ked sa na niekoho pozriem a ona uhne pohladom - potom sa otocim a ona sa zasa na mna pozera a ja zas na nu pozriem a ona sa zasa otoci no nepochopim (asi som blbec - ked tu pisem take blbosti
take niečo sa deje aj u nas niekedy sa s tym chalanom ani nebavim niekedy kecame skoro stale ale nič svetoborne niekedy mám pocit že ma nemá rad a niekedy že ma bali v ňom aby sa niekto vyznal...
..enchce sa mi citat ostatne rady tak mozno to sem uz bol ..noo jaa som sa zalubil do mojej spoluziacky...niekedy nam bol okrasne niekedy zlôe...boli casy ze sme sa mesiace ani na seba nepozreli...aa boli casy kedy sme sa spolu vkuse zabavali..etraz sme sa dali konecne dokopy aaa len sa bavime na tom ze aky sme niekedy boli k sebe zli ...tak nevahaj aa vyznaj city... triemm palec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ahaaa, tak potom to uz chapem az na jeden detail, preco by sa pozeral na teba ked moze mat polku slovenska ???