áno, ale nie do každej, len do jednej, ktorá bola u dedka a to len do jednej časti.. úplne na konci nej bola taká akoby studňa a tam kvapkala voda a bola tam tma a tam som sa bála chodiť... tam by som sa bála asi aj teraz ísť
vyrastal som v činžáku a to som miloval tam chodiť lebo tam bola taká nádherná vôňa aj teraz tam niekedy zavítam a tuto v dome pivnicu nemáme Jedine šachtu kde to skladujeme ale to je také hlboké že by som sa toho určite bál
vždy v nedeľu som musela chodiť do pivnice pre kompóty a to vždy po tom ako na markíze, či na stv-čke (už si nepamätám kde to dávali) bývali záhady, zázraky a kúzla ... zanechalo to na mne psychickú a fyzickú ujmu na zdraví
kedysi sme mali v pivničnich priestoroch zopar potkanov, pred ktorimi som mal rešpekt. čoho som sa trošku bal,tak to bol pocit že za rohom na mna niekto čiha s nejakim predmetom tich potkanov som likvidoval vlastnoručne bez použitia jedu
ako vidiet, tak pani inžinieri pri navrhovani pivničnich priestorov nepočitali s tym,že ludia sa budu báť chodit do nich a do teraz nevymysleli nič nove alebo ano?
ako ktorá pivnica. Tá na chalupe, tej sa do teraz bojím, taká zašitá v takej 10 rokov neokosenej džungli je Ale tá čo je u babky tak tej som sa nikdy nebál.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
teraz sa tam bojím chodiť len kvôli pavúkom....vtedy asi kvôli tme a že ma strašili, že tam niekto býva.