ludia neviete mi poradit cez co je najlepsie poslar balik z usa, lebo ja som teraz v usa na par mesiacov a chcela som poslat domov par darcekov akurat neviem ze cez co by to vyslo najlacnejsie, pocula som ze airmail alebo nieco take je dobre...ale fakt sa
airmail by mohol byt, ale treba pocitat s tym, ze to trva dlho. a ja mam s balikmi z usa zle skusenosti, lebo aj ked maju tracking number, tak to nefunguje von z usa a stratila som takto dost vela dolarov, lebo za hranicami to nemaju ako vytrackovat, tak by som neposielala nieco elmi drahe. a ak nechces airmail, tak este USPS by sa mohlo dat, myslim, ze tam to stoji nejak 10-13 dolarov ten shipping, ale ide rychlo
len dodam, ze mozno je to iste a ja tie nazvy poznam len z ebayu proste by som prisla na postu a ze chcem baliky poslat a spytala sa ich, aka sluzba kolko stoji a aky je cas dorucenia, oni ti to povedia najlepsia aj tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty