tak pred nedavnom k nam na barak doletel balon so spravou.
bol to balon s nemecka, ktory posielaju z akehosy Drachenfestu v Nemecku a na tom listku bola v podstate meno a adresa toho kto to poslal a sprava, ze ten kto to najde, nech odpise. je zauj
aj ja som o tom uz pocula a vobec nie ako o recesii ... raz nam to ucitelka hovorila ze fakt ludia taketo nieco robia alebo tak nejak ze poslu balonik s adresou a potom cakaju ci im odpisu
tak a uz si teda odpisal? ci teda oco odpisal ci ako ? potom napis ci ti odpisali naspat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a to bol obyčajný balónik, aký si šlohnem v kine? ale asi héliom napustený... nie?
Celkom dobry napad. Ale ktovie kde by taky balonik dosiel. By clovek musel apson v troch svetovych jazykoch napisat.
ja by som ho poslala ale pripomina mi to tie lampiony ktore sa pustaju na vodu v azii
pisal to nejaky malorocny chlapec, toho aj vykoti do boku ked mu dojde posta s tym na slovensko ten balon doletel
v mythbusters to robili a tam to preletelo pol ameriky...
tak a uz si teda odpisal? ci teda oco odpisal ci ako ? potom napis ci ti odpisali naspat