Čaute. Mám zaujimavé informácie. Do istej banky začinajucej sa na V niekoho hľadajú. Údajne po tom ako zaučia ľudí tak zutekajú preč. Viete niekto povedať prečo? Je to náročná práca? Alebo aký je podla Vás dôvod?
podla toho aka pozicia v banke? tipujem ale ze priehradkovy pracovnik alebo osobny bankar. namakas sa, robit s ludmi neni lahka robota. a ako kakofonicka spomenula tak splnat KPI tiez nic moc
@chlorofyl No rozumiem. Ale veď ak pracuješ v banke a predavaš produkty tak predáš len to čo chceju klienti. Nie? To znmená ako ovplyvniš či to predaš či nie pokial on sam nemá zaujem o produkt?
tak ja som pracoval na ústredí v istej banke začínajúcej na V a boli tam ľudia, ktorí tam pracovali desiatky rokov a aj taký, čo odišli po pár mesiacoch...
@autistik holt tak to chodí u salerov na predajné zručnosti su velké školenia a treningy a nie kazdy na to má... a kazdá firma, ktorá niečo predáva, dava v KPI asi najvacsi doraz prave na predaj, takze pokial to niekomu nejde, tak ho bud po nejakom case poslu do papa alebo radsej odide sam, pretoze je to velmi stresujuce
@3@4 .... toto proste hroza.. obit s ludmi, splnat KPI, presviedcat ludi aby si nieco zobrali alebo co aj ked mas iny nazor.... + mne pride uplne priserne ze ked niekto 5 rokov studuje financie a ide robit toto... omg to je uplne smrt zivot...
napr v tej na T je celkom fajn...ale záleží na veľa okolnostiach.... ak je fajn kolektív, fajn nadriadený je to spočko...plat v pohode, dá sa rýchlo rásť.... a to že klienti sú niekedy ..to je asi všade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov