Ludkovia ma niekto nejake skusenosti s touto skolou, alebo referencie,? Celkom zaujimavy odbor, ale ziadnu reflexiu byvalych ci sucasnych studentov som nikde nevedel najst. Dakujem za kazde info
To je ten bankovy institut so sidlom v prahe ? Ta sukromna ?
Ak ano, preboha ziveho....sukromna skola, vsetci v prahe sa z nej smeju, a by si sa cudovl zamenstnavatelia daju prednist tomu, kto ma vystudovanu verejnu skolu, lebo na sukromnej skonci kazdy kvoli prachom....Ked chces bankovnictvo, poradim ti VSE v prahe, tam som ja , je to najlepsia ekonomicka skola v CR a nielen v Ceskej republike. Je to tam troska narocnejsie, treba sa dost ucit.
Ale teda prepac, ked nemyslis tu skolu co ja inu, kde sa bankovy manazment studuje nepoznam....
Aha pozeram ze je to ona, no takze, mam tam kamaratku, ktora v pohode prechadza, na skuskach kludne posiela smsky co je co, vola s kamratkou ako sa co robi a tak dalej , u nas na skole by si ani neskrtla a vyletela by ako taka handra....je to idealny obraz sukromnej vysokej skoly. Ak sa nechces namahat, chod tam, poradila som ti, ako som vedela
@muffinuska1 a ty čo presne študuješ na VŠE?..teda aku fakultu a čo presne?..lebo mňa tam celkom zaujala fakulta medz. vztahov - medzinarodny obchod..čo ty na to?..naročne prijimačky alebo ako?..
Ja som na F1, studujem bankovnictvo a poistovnictvo, prva fakulta je najlepsia, nie preto ze tam chodim ale je to vseobecne znama vec, financnictvo nieje take lahke, fakulta medz vztahov je okej, vyhodia omnoho menej ludi ako nas na F1. Ako ona je v pohode, ale ked uz sa niekto s prepacenim sere do prahy tak preco niest na to najlepsie. prijimacky niesu tazke ale studium je ine ako na inych skolach, mame teoreticky jeden pokus na skusku, kredity za nespravenu skusku sa strhavaju a ked si na nule, padas zo skoly. Spokojna som velmi. Skola ma bavi velmi, len sa musim ucit viac, s cim som rata
@muffinuska1 jaaaj tak to mas super ..lebo ja som stale tiez chcela ist na financie, bankovnictvo, investicie aale ked mi kamarat povedal, ze kolko je tam matiky a pocitania tak som od toho trochu upustila a vybrala sa tym čo ma bavi a to je cestovanie, export, import a teda logicky mi z toho vzislo zahranicno-obchodne podnikanie a teda medzinarodny obchod..určite chcem skuusit tu VŠE lebo počula som na ňu len chvály takže uvidi sa či ma prijmú aj ked matiku veľmi neobľubujem
@dhenisia Ked pojdes na Medzinarodny obchod tak matiku budes mat asi len raz, takze sa vobec nemusis bat, a dostat sa dostanes ak sa budes co i len troska ucit, neni to problem a uz vobec nie medzinarodny obchod lebo tam beru dost ludi, 600? drzim ti palce, keby sa chces nieco opytat tak si ma hod do priatelov a kludne hocikedy
tak naopak moj brat tam chodi a vacsinu vyhadzuju, lebo za dalsie terminy sa platia peniaze logicky. on nastastie prechadza na prve, ale to malokto, treba sa tam ucit a na trojku musis mat 75% čo na statnej vysokej ti staci 51, neni to zas take ako vravis @muffinuska1
ja by som sa nespoliehala na to, čo hovoria ľudia. na EUBA tiež hovoria, že je to električková škola, ale to neni pravda, Ekonomicka univerzita v KE je proste na hovno a rovno supli do toho celu fakultu, pricom skola ma viacero fakult a napriklad na takej matike na EUBA nam dali 20 ľudom skušku z 90, zvyšok prenáša, tak neviem či to bude taká električková ako hovoria... a to je iste aj s BIVS. daktori toho nataraju za somariny, vzdy sa taky najdu, ked je to genius tak naco siel na lahsiu skolu napr:??
V 1. ročníku školné 795 € za semester, každý ročník je poplatok vyšší. Je to pomaly už najdrahšia škola na Slovensku. V Galante sa to zhoršuje prepúšťajú externých profesorov a začínajú učiť už len prof. z BB. Do 1.ročníka v Galante sa prihlásilo cca.30 študentov. Nikto nevie ako to tam dopadne.
známi mi hovorili, že:
po novom tá škola už nebude patriť pod CZ ale pod nemecký inštitút. Pretože česi ich ťahajú ku dnu, kvôli tomu, že nie sú produktívny.
A poznám ľudí ktorý chodili priamo do BB boli veľmi spokojný a s porovnaním s UMB je to oveľa lepšie aj správanie vyučujúcich je k žiakom úplne iné keď učia alebo učili na štátnych ako na tejto škole .... tam si to nemôžu dovoliť ... a jasné že prejdeš až do tretiaku keď sa budeš snažiť. No niektorý tzv. zbohatlíci ktorý sa spoliehali na peniaze v prvom alebo druhom roku odišli alebo opakovali. Aj keď sa dostaneš do tretiaku, nemusia ťa pripustiť ku štátniciam veľa ľudí ktorý prechádzali len tak tak a flákali sa nepripustili ich .... v priemere, že vraj je to tých 50% študentov ročne.
Nie sú tam len zbohatlíci väčšina sú taký, ktorý popri škole pracujú a za vlastné peniaze tam študujú...
a mnohý šikovný ľudia z tadiaľ po skončení si hneť našli aj prácu .......
ale aj tak každý ma na túto tému iný názor ..... najviac o tom môžu hovoriť tí ktorý skúsili aj aj .....
a veru že tie názory sú o nie čom inom
a keď počúvam o korupcií na štátnych školách je mi zle. No tam si s obáločkou vo vrecku, že ani neškrtnete a skôr na to doplatíte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ak ano, preboha ziveho....sukromna skola, vsetci v prahe sa z nej smeju, a by si sa cudovl zamenstnavatelia daju prednist tomu, kto ma vystudovanu verejnu skolu, lebo na sukromnej skonci kazdy kvoli prachom....Ked chces bankovnictvo, poradim ti VSE v prahe, tam som ja , je to najlepsia ekonomicka skola v CR a nielen v Ceskej republike. Je to tam troska narocnejsie, treba sa dost ucit.
Ale teda prepac, ked nemyslis tu skolu co ja inu, kde sa bankovy manazment studuje nepoznam....
to kde prosim ta ?
po novom tá škola už nebude patriť pod CZ ale pod nemecký inštitút. Pretože česi ich ťahajú ku dnu, kvôli tomu, že nie sú produktívny.
A poznám ľudí ktorý chodili priamo do BB boli veľmi spokojný a s porovnaním s UMB je to oveľa lepšie aj správanie vyučujúcich je k žiakom úplne iné keď učia alebo učili na štátnych ako na tejto škole .... tam si to nemôžu dovoliť ... a jasné že prejdeš až do tretiaku keď sa budeš snažiť. No niektorý tzv. zbohatlíci ktorý sa spoliehali na peniaze v prvom alebo druhom roku odišli alebo opakovali. Aj keď sa dostaneš do tretiaku, nemusia ťa pripustiť ku štátniciam veľa ľudí ktorý prechádzali len tak tak a flákali sa nepripustili ich .... v priemere, že vraj je to tých 50% študentov ročne.
Nie sú tam len zbohatlíci väčšina sú taký, ktorý popri škole pracujú a za vlastné peniaze tam študujú...
a mnohý šikovný ľudia z tadiaľ po skončení si hneť našli aj prácu .......
ale aj tak každý ma na túto tému iný názor ..... najviac o tom môžu hovoriť tí ktorý skúsili aj aj .....
a veru že tie názory sú o nie čom inom
a keď počúvam o korupcií na štátnych školách je mi zle. No tam si s obáločkou vo vrecku, že ani neškrtnete a skôr na to doplatíte.