Ahoj, chcela by som si kúpiť basgitaru, ale potrebujem k tomu aj nejakú teóriu... Chcela by som si k tomu zohnať nejakú knihu pre ZAČIATOČNÍKOV a SAMOUKOV v hre na basgitaru... Neviete o niečom? Ak áno, tak mi pls hoďte link, dosť mi to pomôže... Vopred d
nájdi si učiteľa najlepšie čo ti asi môžem poradiť. pôjde to rýchlejšie. a čo ti ja môžem poradiť tak davaj chromatiku na začiatok a nezameriavaj sa len na trsátko ale hraj aj prstami.
Ešte neviem presne akú, ale nejakú lacnejšiu na začiatok... rodičia musia vidieť, že ma to fakt bude držať, inak mi na to nedajú, takže idem najskôr na dáku lacnú... A učiteľa nehrozí, chcem sa to učiť sama... Poznám veľa ľudí, ktorí to dokázali, takže to musím zvládnuť aj ja... - a na učiteľov fakt nemám prachy Ale dík za radu
@psycholilithka hlavne pokukaj bazáre, kupovať gitaru na slovensku v obchode je hovadina jak mraky. v bazáre sa dá zohnať o dve triedy lepší nástroj za rovnakú cenu ako v obchode. a hlavne keď budeš kupovať tak si zober niekoho kto sa vyzná so sebou, lebo sa pravdepodobne oyebeš
@mezomus - idem si kúpiť z netového bazáru, už mám jednu aj vybratú, kamoška čo hrá na gitare povedala, že mi na začiatok bohate stačí... takže dúfam, že sa podarí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a čo chceš kúpiť za basu?