Viete mi poradiť prosím aké farby mám použiť pri batikovaní za studena? Stačí DÚHA či treba ničo špeciálnejšie? Ako sa to volá a kde by som to zohnala.. ďakujeem
Za studena to nerob.. Nechytí Ti. Radšej to normálne vyváraj. A farba Dúha je na to naj.
Btw. kebyže si nedáš poradiť, a predsa len chceš studenú batiku, tak si nekupuj Dúhu, tá zaručene nechytí. Podľa mňa v Raji umelcov by si niečo také mohla zohnať, ale neviem.. A podľa mňa to bude pekne drahé - a nemyslím si, že chytí.
@flyleafing ved vyskusaj, uvidis kedysi ked som batikovala tak farba v pohode drzala aj v tej horucej vode... teraz nedavno som zas batikovala a to akosi pustilo, tak neviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Btw. kebyže si nedáš poradiť, a predsa len chceš studenú batiku, tak si nekupuj Dúhu, tá zaručene nechytí. Podľa mňa v Raji umelcov by si niečo také mohla zohnať, ale neviem.. A podľa mňa to bude pekne drahé - a nemyslím si, že chytí.
Daj si poradiť.