sice nie UPLNE kazdy predmet, ktorý teraz mam, je niečo, s čím chcem mat v buducnosti dočinenia, tak ma moja škola bavi ....a vela krat sa tam teším, nie len kvoli kamaratom..
ked zrovna nemam krizu stylu "kaslat na vsetko, budem sa zivit pozeranim serialov" (ale ani v tom nie som moc dobra v porovnani s ostatnymi ), tak ma bavi.
keď som to začala študovať, chcela som učiť.
teraz učiť už nechcem. zistila som, že je to na mňa príliš naliňajkovaná práca.
radšej budem vo voľnočasovom sektore. ale istotne obklopená ľuďmi s handicapom.
Hrozne tento semester, lebo som zmenila osobnu filozofiu, a Intenzivne sa presviedcam, ze je pre mna dolezitejsi pozitok zo vzdelavania a krasa poznania, nez pridruzene faktory ako niektore ksichty, nekrestanske rozvrhy a podobne.
Plus mam teraz iba technicke predmety, ziaden teoreticky, a strasne sa mi paci, ako vsetko do seba dokonale zapada a da sa odvodit, porovnat, jednoducho vyhladat a dokazat. (Niezeby som nemala rada teoreticke discipliny, ale rozculuju ma protiintuitivne tvrdenia, ktore nie su nikde vysvetlene, a clovek ich ma akceptovat.)
Len filozofia, nečakala som, že na slovine sa budem učiť matiku, geografiu, históriu, všetky možné jazyky, fyziku, informatiku a zo sloviny hovno, takže teším, teším... neznášam tie piče učiteľky, muži sú v poho, učia, čo majú a nie debiliny...
najprv som skoro ani nevedeu, vedeu som len ake rpedmety... potom som nevedeu kam smeruje to štúdium a čo je jeho cielom, teraz to skvelo vidím a čím ďalej tým viac ma to baví!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale toto ma neuveriteľne baví. ak by ma to nebavilo, vezmem diplom, vezmem švestky a padám preč. nie, že som na magisterskom už.
keď som to začala študovať, chcela som učiť.
teraz učiť už nechcem. zistila som, že je to na mňa príliš naliňajkovaná práca.
radšej budem vo voľnočasovom sektore. ale istotne obklopená ľuďmi s handicapom.
Plus mam teraz iba technicke predmety, ziaden teoreticky, a strasne sa mi paci, ako vsetko do seba dokonale zapada a da sa odvodit, porovnat, jednoducho vyhladat a dokazat. (Niezeby som nemala rada teoreticke discipliny, ale rozculuju ma protiintuitivne tvrdenia, ktore nie su nikde vysvetlene, a clovek ich ma akceptovat.)
isteže, asi veľa ľudí by mohla zaujímať petrológia
Vybral som možnosť trochu ale to, že neštudujem čo by som chcel je len pre moju hlúposť.