ale hej, občas stresy, občas si človek v duchu zanadáva... ale inak je to fajn. práca nie je monotónna, sem-tam nejaké výjazdy / stretnutia / konferencie a pracovný týždeň ubehne ako voda. kolegovci tiež super nastúpil som sem ešte počas výšky a dúfam, že tu ešte dlho zostanem
No ja momentálne pracujem ako predavačka, ešte do augusta a pracujem niekde kde robím asi hodinku čistého času a zvyšných 7 som pri PC s internetom, čiže áno, baví ma to celkom, dostávam peniaze za nič si myslím
No ja robím tak schizofrenicky, že od pondelka do stredy pracujem v poisťovni na pobočke a štvrtok, piatok jazdím pre jednu firmu, lebo tak majú toho dosť a chcem im pomôcť. Ako finančne som relatívne spoko. Len ma sere, že sa momentálne tak rozdvojujem a nevenujem ničomu naplno. Som chcel skončiť s jazdením len ma ukecal, že potrebuje vykryť aspoň na mesiac, dva min. 2 dni v týždni
Už ma nudí trochu. malé tringle. ani len kávu na smenu nemám zadarmo. kolegovia sú spoko, ale ako kedy. mám takého jedného, čo sa každý víkend počas smeny tak ožere, že nevie chodiť. väčšinu času to nevadí, ale minulý piatok sme mali koncert medial banana a bolo pokokot ľudí a sme potom nestíhali. ale tak výplatu dostávam načas... a robím len každý štvrtok, piatok, sobota, sem tam nedeľa a streda, takže sa môžem počas týždňa venovať škole.
kolegovia sú informatici čo majú nulovú potrebu s niekým komunikovať, čo mi vadí, lebo sa tam cítim tak nejak nesocializovane hlavne keď som tam viac dní po sebe
výplata aj systém smien je ok, keby nemusím občas niečo nanucovať ľuďom (služba spustenia ntb a mobilov), chodila by som tam radšej - ale posledné dni je to tak, že ak vidím, že je niečo bullshit tak to proste neponúknem a je mi jedno či z toho bude problém - nech ma aj vyhodia ale nebudem proste robiť niečo čo nechcem
robim tam od pondelka (plus 2 tyzdne skolenie predtym) a zatial ma to straaaaasne moc bavi a je to super a zaujimave a uplne sa tesim do prace a rychlo mi to uteka, ale spytajte sa ma o mesiac
nebaví, je to o ničom, ani kolegovia, ani plat nieje taky aky by som chcel a šef už vobec nie a celé vedenie a system firmy totalne na hovno ... ale má to svoje výhody (ktoré som si viacmenej vytvoril sám)
- kedže som viacmenej nesociálny človek, vytvoril osm si s kolegami systém podľa ktorého pracujem väčšinou iba poobede, kde je vedenie vo firme len do 16:00, pri čom som tam výlučne sám a snikým nemusím viesť rozhovory, prácu si organizujem sám a dokážem si vytvoriť tolko volna a tolko prestávok kolko sám chcem ...
ja v praci koncim, ale velmi ma vytacaju lenivi kolegovia, za ktorych musim robit. Obcas aj oni mne pomohli, ale len na prikaz vedenia. Sami od seba ani brvou nepohnu, telata irske. A vedenie ma svojich oblubencov, ja nim nie som. Kolegovia hovoria, ze skoda, ze odchadzam, lebo som jediny pracant a vsetci su zrazu mili, ked mam odist, uz im lepi, lebo okrem mna odisli dvaja, potom dalsi dvaja. No vdaka tym lenivcom som dostal aj pracu, kde ma skor vyuzivaju a pokrok nie, praveze mi davaju zodpovednost a nie som veduci, ktory je fetak mimochodom. No a sefka strasna pica. S malokym si rozumiem. Nie kvoli jazyku, no robia tu prevazne stari ludia. Plat som velmi spokojny, ale hodin nemam 40. Odchadzam rad, aj zakaznikom vela jebe.
práca teda tá samotná činnosť ma moc nebaví ale kolegovci a prostredie je fajn a to to vyvažuje dosť ...cítim sa tam akoby som bola doma už úplne , preto som sa tam vrátila...asi je pre mna doležitejšie to ako sa v práci cítim než to čo robím...aspon teraz
Povedzme, ze to nazvem pracou je mi to divne, lebo zase tolko hodin nerobim
Je na nej super, ze je to uplne iny svet ako moj ostatny zivot, a mozem maximalne vypnut od mojej reality.
Ale tie cinnost nepovazujem za velmi uzitocne, umelo vytvorena nekonecne administrativa.
Uistujem sa v tom, ze musim bud nieco vyrabat fyzicky, alebo vyrazne pracovat hlavou, v buducnosti, lebo mam z toho velke existencna krizy
práca ma baví, zabavím sa v nej... nie je stereotypná, monotónna, nikdy tam nepočítam, koľko ešte do konca, preletí to samé... ale niekedy si v nej neviem dať rady
tiez som mal na svk posledne v pohode kolegov, ale tazku robotu a hrozny plat. Aj mna kolektiv udrzal nad vodou, hoc tam bola 100 percentna samostatnost @strangelove
v restike, v kaufaci som nebol ani nakupe, ale uz som robil ako pokladnik, ale som sa navystrajal, ale lepsie ako bezni pokladnici, vsetci museli hovorit dobry den, poprosim kosik sem, 10 50 prosim, zadajte pin, dovidenia. Prve razy som aj ja tak robil, ale coskoro som siel halabala, lebo som bol vystresovany z neustaleho dokladania a medzitym som aj piekol pecivo, raz mi skoro zhorelo, a na prestavku som siel, ale velakrat ma volali k pokladni ani som nedojedol, po par minutach. Prijebana robota maximalne. Ale jedna z lepsie platenych, co sa podradnych robot tyka. @borovy
Jednoznačne áno, už od 16stich som vedel kam pôjdem po škole, podľa toho som si aj všetko prispôsobil. A môžem povedať ,že som rád, že mi to vyšlo. Niekto hľadá vysnívanú prácu celý život. Ja som to docielil hneď po skončení strednej.
momentálne mám najlepšiu prácu zatial v živote v 5* hoteli...Uplne skvelý kolektív,výborný systém práce,benefity,teambuildingové akcie...zadarmo ranajky,desiata,obed,olovrant,vecera,ovocie,dezerty,jogurty,napoje
Robím len 8čky,občas 9,5 ...mám skvéleho nadriadeného,je tam sranda aj sa s ním da dohodnút.Ked sa niečo dojebe/dojebem,tak povie "takto to nema byt a ma to byt takto a takto" a ukáže ako úplne v klude to urobí aby som to videl.
Na nete čo som čítal recenzie na náš hotel a v 90% hodnotení zákazníkov je,že "výborný usmievavý personál". No bodaj by nie ked sa tam ludia cítia dobre a nejdú tam s odporom.Už len ten prvý pocit ked príde človek do práce,že sa pekne naranajkuje v klude v peknom prostredí,tj. hned pozitívny pocit na ráno a s tym štartuje den. Uplne iné ako ked som došiel do inych prác a začal som s nejakou povinnostou.
Každý mesiac teambuildingová akcia,máme pivo zdarma v robote (po zmene) a potom sa ide spoločne niekam zabavit. Jediná zlá vec,že sa robí za minimálku,čo tu v Londýne je slabotka teda.
Ale poviem úprimne,radšej zarobím o tých 300 libier menej ako som mal v predchadzajucej robote,ale mám tu klud,ziadny stres,vybornu stravu,zábavu a chodím tam v pohodičke a nie s odporom.
nerobim a myslim ze ani nebudem nikdy lebo som kokot a urcite by ma to nebavilo lebo by to bola skurvena robota za par korun na smeny a tak no a co som mohol mat ne az take zle roboty tak to som dojebal secko jak vzdy
mňa baví to čo robím, niekedy je toho veľa, často mám nervy, keď mi niečo niekto vyslovene prikazuje a podobne, ale v podstate mám rada tú prácu, síce nie vždy a kolegovia ako ktorí, sú ľudia, ktorých úplne zbožňujem a sú ľudia, ktorých nenávidím, takže tak ale kvôli tým dobrým ľudom tam chodím rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
kolegovia sú informatici čo majú nulovú potrebu s niekým komunikovať, čo mi vadí, lebo sa tam cítim tak nejak nesocializovane hlavne keď som tam viac dní po sebe
výplata aj systém smien je ok, keby nemusím občas niečo nanucovať ľuďom (služba spustenia ntb a mobilov), chodila by som tam radšej - ale posledné dni je to tak, že ak vidím, že je niečo bullshit tak to proste neponúknem a je mi jedno či z toho bude problém - nech ma aj vyhodia ale nebudem proste robiť niečo čo nechcem
- kedže som viacmenej nesociálny človek, vytvoril osm si s kolegami systém podľa ktorého pracujem väčšinou iba poobede, kde je vedenie vo firme len do 16:00, pri čom som tam výlučne sám a snikým nemusím viesť rozhovory, prácu si organizujem sám a dokážem si vytvoriť tolko volna a tolko prestávok kolko sám chcem ...
Je na nej super, ze je to uplne iny svet ako moj ostatny zivot, a mozem maximalne vypnut od mojej reality.
Ale tie cinnost nepovazujem za velmi uzitocne, umelo vytvorena nekonecne administrativa.
Uistujem sa v tom, ze musim bud nieco vyrabat fyzicky, alebo vyrazne pracovat hlavou, v buducnosti, lebo mam z toho velke existencna krizy
Robím len 8čky,občas 9,5 ...mám skvéleho nadriadeného,je tam sranda aj sa s ním da dohodnút.Ked sa niečo dojebe/dojebem,tak povie "takto to nema byt a ma to byt takto a takto" a ukáže ako úplne v klude to urobí aby som to videl.
Na nete čo som čítal recenzie na náš hotel a v 90% hodnotení zákazníkov je,že "výborný usmievavý personál". No bodaj by nie ked sa tam ludia cítia dobre a nejdú tam s odporom.Už len ten prvý pocit ked príde človek do práce,že sa pekne naranajkuje v klude v peknom prostredí,tj. hned pozitívny pocit na ráno a s tym štartuje den. Uplne iné ako ked som došiel do inych prác a začal som s nejakou povinnostou.
Každý mesiac teambuildingová akcia,máme pivo zdarma v robote (po zmene) a potom sa ide spoločne niekam zabavit. Jediná zlá vec,že sa robí za minimálku,čo tu v Londýne je slabotka teda.
Ale poviem úprimne,radšej zarobím o tých 300 libier menej ako som mal v predchadzajucej robote,ale mám tu klud,ziadny stres,vybornu stravu,zábavu a chodím tam v pohodičke a nie s odporom.
a mám tam jednu úplne najúžasnejšiu kolegyňu !
Tybrďo, to si takmer pri Uhorke!
Už si bol v nej ... hore pod tou kupolou
pozrieť sa na Londýn?