nenazvala by som zivot zivotom. ale keby sa volal nejak inak, tak by som povedala, ze by som ho nenazvala tak proste zivot je len obdobie. musi byt. lebo ak je tento zivot vsetko, co mame, tak si idem rezat zily
hmm ais pred mesiacom som povedala ze ma nic nebavi nic ale absolutne ma nic nebavilo.. som nevedela co robit ..ateraz som taka zaneprazdnena.. ale tiez nieekdy sa vrati tne pocit ze ma zas nebavi..:/
Samozrejme, ze ma bavit zivot. Niekedy mam sice horsie chvile ale som rad, ze zijem. Kazdopadne vedel by som si predstavit aj lepsi zivot v nejakej inej krajine... Niekde, kde su menej jebnutejsi ludia..
práveže v taktomto stave ma baví milujem všetky tie krúžky a veci čo možem robiť a to že mám kopec voľného času .. ale obávam sa že ma život prestane baviť keď dospejem stále sa trápim tým, že moc rýchlo rastiem a ešte chcem byť dieťa.
Som spokojná z cestou ktorou kráčam , z cieľom kam idem a milujem svoj život ... len niesom zmierená z tým že nie vždy bude všetko tak ako si to naplánujem
Môj život ma baví. Som na seba hrdá, že som to dotiahla až sem a nemienim sa ničoho vzdať. Ľúbim seba a svoj život a svojich priateľov a aj keď sa cítim sama, je mi dobre. Aj keď mám migrény alebo iné zdravotné problémy, nevymenila by som samu seba a svoj život za nič.
idem vám tu urobiť zápavu slz a žiaľu, nie nie som spokojný s tým čo za ľudia sa okolo mňa vyskytujú s tak pekne odfláknutými maskami ale z povinnosti im musím veriť, ako taký jebo! A proste by som radšej niekedy postrieľal všetkých... a mal by som pokoj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Mna aj hej , aj ked mohol by viac.
aj napriek dnom ako su tieto, ale to sa sklepe
Život je len taký, akým si ho spravíme. A to ,že sa naň budeme sťažovať nám ho vonkoncom nevylepší... treba si ho vziať do rúk a niečo robiť.
aneviem cimtoje..
a hlavu hore.
na tomto svete je len jedna vec čo ma sere, a to sú ľudia. amen.
Takže áno aj keď som dosť v piči poslednu dobu
Hoci to so znacnou davkou masochizmu miestami viem ocenit.
vystihol si to aj za mňa
Môj život ma baví. Som na seba hrdá, že som to dotiahla až sem a nemienim sa ničoho vzdať. Ľúbim seba a svoj život a svojich priateľov a aj keď sa cítim sama, je mi dobre. Aj keď mám migrény alebo iné zdravotné problémy, nevymenila by som samu seba a svoj život za nič.