@gukol podľa mňa reagovať na takéhoto človeka v XY komentoch je také... inteligentné. Snáď ešte inteligentnejšie ako správanie sa daného exepláru, na ktorý reaguješ.
@normane komplexy mozna nemas, ale nemas ani IQ a EQ. Podakuj sa matke a fotrovi, ze ti nadelili tak malo.
ja nevim co mate proti lineupu na pohode, ale to rozhodne nie je festak pre ludi orientovanych jednym smerom. Uz ked sa rozhodne niekto zasvatit zivot dnb, alebo nevim comu, tak nech si chodi na parties. Pohoda je viac o wolrd music. Ziadne obmedzenie stylov. Kto ma rad dobru muziku a neobmedzuje sa na jeden styl, tomu sa line up paci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja ho nekupil ale dostal som brigadu normal zaplatenu a ako bonus listok tak si nadavaj v zrkadle ked nic nevis .
brigádu na poho + lístok na poho?
asi si potrebujes nieco kompenzovat co?
ja nevim co mate proti lineupu na pohode, ale to rozhodne nie je festak pre ludi orientovanych jednym smerom. Uz ked sa rozhodne niekto zasvatit zivot dnb, alebo nevim comu, tak nech si chodi na parties. Pohoda je viac o wolrd music. Ziadne obmedzenie stylov. Kto ma rad dobru muziku a neobmedzuje sa na jeden styl, tomu sa line up paci.
pretože Dana Colley naživo!