Páči sa vám tento tanečný štýl alebo ste z tých,ktorý si myslia, že je to len "hádzanie sa o zem". Mali ste niekedy záujem skúsiť ho? Či je tu niekto, kto sa mu venuje?
S bboyingom je spojený hlavne breakbeat a funky beat. Páči sa vám taká hudba,
Ja som tancovala par rokov ale break to nebol..ako take zaklady poznam ale nic moc ...casom som pozabudala
Boli sme tanecna skupina a chodievali sme aj vystupovat aj po battloch a tak. Na treningy nezabudnem nikdy.
A na to nepotrebujes mat tanlent, ak chces tancovat tak tancuj od srdca a makaj na sebe. Bez treningu to nepojde. Ale pri breaku pozor, neh si neublizis. ale vsetko sa da len treba chciet
@Mirusik1 poznám niekoho v Bánovciach, kto sa mu venuje..
@Passarinho tá crew je mi známa je s vami aj dáky Lukáš?
@Yudy vo všetkom,čo si napísala máš pravdu presne to isté si myslím aj ja...a prečo už netancuješ? Ste sa rozpadli,či si pre niečo iné prestala? A pokiaľ viem v Handlovej ( po prípade v PD ) bývajú tréningy, teda neviem čomu presne si sa venovala...akému štýlu si sa venovala?
@Aduliik8 bi ano trenovala som aj v handlovej aj v PD..ono je to komplikovanejsie. Najskor som tancovala v chlapcensko dievcenskej skupine , tam som vlastne zacinala. No chalani sa potom od nas oddelili a venovali sa prevazne breaku teraz su znamy pod menom Silet Future Family (aspon tak sa mi zda), ostali sme len baby no a trenovali sme same..potom sme sa na diske vonku niekde zoznamili z chalanmi ktory mali skupinu v PD volalo sa to Zaklad Mesta no a tak sme sa spojili a trenovali aj v PD aj v HA. No a potom nastal daky zlom a bol koniec, rozpadlo sa to . Chalani asi nadalej trenuju len uz nie som s nimi v kontakte takze neviem ci su este spolu a baby tie uz asi netrenuju. A ja som tiez prestala, predsa mam vela skoly a tanec sa mi znechutil. To je moj pribeh tanečnika
A tancovala som vsetko : caoutry,moderne to ked som bola mala potom spolocenske tance, no a potom lockin, new style, shake, atd
@Yudy Jasné poznám chalanov zo Silent Future aj Základ mesta a stále trénujú čo viem,tak sú len chalani, čo sa breaku týka. Baby sa venujú viac all style-u a poprípade sa naučia nejaké freezy. Je škoda,že si prestala a ešte aj to,že sa ti tanec znechutil Možno sa raz ešte k tomu vrátiš
lakalo ma to roky ale vzdy som vedela ze zaciatky su tazke spojene z urazmi a tak a treba na sebe tvrdo makat... no a ja som clovek co vsetko zacne a nic nedokonci, tak som to vzdyala a radsej sa kocham
Tak breakdance (b-boing) určite nie je hádzanie o Zem tne kotrý tomu tka hovorí by mal si to naštudovať čo to je a až potom sa ozývať... ja ho robím moje meno je B-boy-BLUR . Tancujem 2 roky 1,5 roka b-boing footworky.toprocky, power a freez a terza sa začínam venovať lockinu a naj na b-boy na svete nie je žiadny lebo vždy je ot niekto iný .... A úrazy súú...najmä pri windmille pozri youtube ...spálené plece ,modriny ale pri ničom inom som nemal problémy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A najlepší je aj tak Bboy Junior:
videl som už už viacerych,a nikto tak nedal ako on
asi na to nemám talent,sice som to ani neskušal
tak vidíš, niekedy skús a uvidíš či ťa bude baviť alebo nie
Boli sme tanecna skupina a chodievali sme aj vystupovat aj po battloch a tak. Na treningy nezabudnem nikdy.
A na to nepotrebujes mat tanlent, ak chces tancovat tak tancuj od srdca a makaj na sebe. Bez treningu to nepojde. Ale pri breaku pozor, neh si neublizis. ale vsetko sa da len treba chciet
@Passarinho tá crew je mi známa je s vami aj dáky Lukáš?
@Yudy vo všetkom,čo si napísala máš pravdu presne to isté si myslím aj ja...a prečo už netancuješ? Ste sa rozpadli,či si pre niečo iné prestala? A pokiaľ viem v Handlovej ( po prípade v PD ) bývajú tréningy, teda neviem čomu presne si sa venovala...akému štýlu si sa venovala?
A tancovala som vsetko : caoutry,moderne to ked som bola mala potom spolocenske tance, no a potom lockin, new style, shake, atd