je to niečo ako imatrikulácie na strednej škole, ale neni to povinné musí sa prísť spoločensky oblečený, je tam nejaký program, jedlo, privítanie prvákov a potom väčšinou disco ja som bol na dvoch..raz sme mali normálne aj večeru a potom neskor švédske stoly a na druhej zas len švédske stoly, ale tam boli aj koncerty kapiel U2 Revival, Polemic, ...
zaplatíš si vstupné, opiješ sa, užiješ si program, a ideš domov. so easy... povinné to nie je, a spoločenské oblečenie záleží od toho, či to škola vyžaduje.... nás na našu beánku proste inak ako v spoločenskom nepustia ale aspoň sú všetci pekní
ale napr. (pred?)minuloroční architekti mali v pko, fajn koncerty a žiaden dress code, a bolo tam fakt super...
Akože...my mávame vždy danú nejakú tému na beánie Pred dvomi rokmi to bol "Večer filmových postáv", minulý rok "Slnce, seno, FMK"....Som zvedavá s čím prídu tento rok
No, včera sme mali niečo také provizórne. Povedali nám, nech prídeme oblečení tak, že sa môžme zašpiniť (čo doteraz nechápem - len nám ponatierali hlinu do vlasov a na ksicht, a to bolo všetko), takže žiadne slávnostné a tak. A celé to bolo v takom zaprášenom ateliéri hlinovom, takže síce bola "diska," ale za veľa to asi nestálo - každopádne, nemôžem to zrejme moc posudzovať - odišla som po nutnej trištvrte hodine. A hudba z notebooku O_o -> nebolo jediného dôvodu sa tam zdržiavať dlhšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale napr. (pred?)minuloroční architekti mali v pko, fajn koncerty a žiaden dress code, a bolo tam fakt super...