Ja by som po meste nebehal Inak mávam rovnaký pocit a to aj keď idem behať len do prírody. Neviem prečo, lebo keď už sa odhodlám vždy to hneď prejde a dokonca sa mi to páči keď na mňa kukajú ako makám
je to fajn...ved napr v blave som videla už x krát skupinku bežcov doslova tzv predierajúcich si to cez obchodnu ulicu (dost ludmi frekventovanu ) dokonca som bola aj ja par krat sučastou a môžem len odporučiť
V pohode aj ja som chodil, len takto vecer pozor hlavne na niektorych chodnikoch. Lebo o takom case cyklisti jazdia ako blazni a castokrat neosvetleny.
najlepšie je behať po tráve.. na betóne keď beháš tak tvoje kĺby, teda hlavne kolená trpia.. takže určite by som volila beh niekde v prírode ako po uliciach mesta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
vyskúšaj
ale aj tak, síce je to po meste pekné, vezmem baterku a idem do tunajšieho lesa. neskutočný zážitok a nezabudnuteľný beh.
a nepis
Hlavne to večer môže byť nebezpečné.
ked beham, tak len po B.