Pomohol už niekomu z vás schudnúť beh?Áno?Tak koľko kíl za akú dobu a čo ste k tomu ešte robili?(okrem upravenej stravy)A hlavne schudli ste zo stehien? (prečo sa pýtam?Lebo na nete je toho veľa a nwm čomu mám veriť tak radšej keď mi niekto o tom napíše)
@dumbledore Hej, ono to ide zas ale aj úplne bez pohybu - za cca mesiac a pol čo trpím nejakým nechutenstvom atd. keď jem tak cca 1 x do dna, plus max ešte niečo malé - som schudol 7 kg cca. A to neni cielene.
Never nikomu. Nesed toľko a schudneš. Je jedno ci bežis, kráčaš, skracujes, po schodoch. A hlavne chudne sa výzorom nie kilami. Sa napíšeš vody a už si tučná.
@savvym No pohybu mám celkom dosť kedže chodím 3-krát za týždeň na športovú gymnastiku(tréningy máme 2 a pol hodiny) každý piatok tam na gymnastike potom ešte 1-2 tancujeme, cvičíme choreografie a pod. ďalej utorky, soboty a nedele jazdím tak 1,5 a ešte niečo málo na telesnej plus v prípade, že sa dá tak nejdem niekam autom, ale peši (napr. do školy idem takmer vždy pešo a a podobne proste sa snažím aby som nemusela ísť niekam autom alebo busom) psíka chodím venčiť tak 3-4-5 krát za týždeň na také 3-4 hodinové prechádzky (mimochodom psík je na krásne veľkom dvore takže má dosť miesta na svoje potreby(to o psíkovi píšem len pre info. aby nevzniklo nejaké nedorozumenie) potom v lete a zime robím vo voľnom čase dosť často tie sezónne športy atd. Len som chcela vedieť, že či niekomu pomohol schudnúť beh lebo mi príde, že mám aj napriek tomu všetkému čo robím tučné nohy konkrétne stehná a tak síce niekedy chodím behať, no na to aby to malo nejaký efekt to nie je dosť. Hlavne mi proste išlo o to či by pri chudnutí mohol pomôcť beh, lebo na nete som našla toľko článkov o behu, že ani nwm, ktorému z nich sa dá aspoň trošku veriť
Inak si však veľmi tvoju radu cením a som za ňu vďačná
ja som schudla asi 18kg takto, ale jasné, že strava bola upravená a chodila som behať každý deň buď 45minút alebo menej behu ale ešte nejaká prechádzka alebo bicykel a tak ľuďom sa zdá, že som schudla hlavne z nôh, čiže to môže byť pravda, len vraj netreba ísť na rýchlosť, ale na vzdialenosť
@gymnastics-girl Najlepšie je behať každý deň resp. ráno taký istý čas. Ja som napríklad chodila každé ráno o desiatej (prázdniny) 10 minút. A pociťovala som na sebe zmeny a áno aj v stehnách no v kilach ti to nepoviem nevážila som sa pri tom len som sa pozorovala a stravu som nijako nemenila. Lepšie by bolo keby som sa na ti nevykašlala ale lenivosť a nedostatok času vyhrali.
ak chceš schudnúť, tak v prvom rade zmeň stravu
začni tým, že budeš jesť pravidelne každé cca 3 hodiny, nebudeš piť sladké veci a nebudeš večer trebárs po šiestej jesť... ak to budeš naozaj dodržiavať, tak uvidíš výsledky veľmi rýchlo
@hopsuptralala1 čo sa týka sladkých nápojov tak tie nepijem asi už od mojich 6 rokov, problem je,a e v tom, že vždy doma večer som schopná vyluxovať celú chladničku a to aj vtedy keď už nie som hladná a vážne nwm čo mám s tým robiť :/
Ja som schudol asi 35kil beham pravidelne ale určite to nebolo len pomocou behu . Ale u mňa nebolo problém až tak jedlo ale malo pohybu čo z toho čo si napísala tvoj prípad zjavne nieje . Ak večer vyjedas chladničku tak skús prísť na to prečo .Keď je to fakt ze z nudy tak si daj na začiatok do chladničky nejaké čo najzdravšie veci zelenina a podobne kde nebude až tak vadiť keď toho zjes veľa a postupne si zvykaj že nemôžeš proste toľko jesť večer ak sa chceš zmeniť . Čo sa týka behu tak aspoň 3x do týždňa min. 30min ale z toho čo som videl v tvojom príspevku vyššie máš pohybu viacej ako podkatory športovci čo poznám
@fr3nd ja viem hýbem sa dosť, proste milujem šport a tak... a život bez toho si nwm ani len predstaviť, daktorý mi hovoria, že som športová závisláčka... no ok.
Tak skúsim tú zeleninu , aj tak som sa nedávno dala na vegetariánstvo (thanks)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Inak si však veľmi tvoju radu cením a som za ňu vďačná
začni tým, že budeš jesť pravidelne každé cca 3 hodiny, nebudeš piť sladké veci a nebudeš večer trebárs po šiestej jesť... ak to budeš naozaj dodržiavať, tak uvidíš výsledky veľmi rýchlo
Tak skúsim tú zeleninu , aj tak som sa nedávno dala na vegetariánstvo (thanks)