no takže dneska som si bola zabehať, moc som tomu nedávala nádej, ale chytilo ma to, chcela by som začať pravidelne. tak by som sa vás chcela opýtať, koľko km by som si mala dávať a za koľko dní/týždňov si pridať .. aby som to zo začiatku neprehnala alebo
Tak skús nabudúce 3 km ale zbytočne to nesil robíš to pre radosť nie, že musíš... Najhoršie je čo môžeš spraviť je naložiť si na začiatok veľa zbytočne si ten šport len znechutíš....
Časom pridávaj.... potom keď to pôjde môžeš sa aj vytrápiť ( možno sa ti vyplavia hormóny šťastia - endorfíny )
behaj 10-20 minut každý druhý deň s prestávkami, ale nezastavuj , cez prestávky choď krokom . Po čase sama pocítiš že už potrebuješ viac , obmedzíš si prestávky sama a zvýšiš čas
podľa toho že či to robíš pre zábavu alebo pre výsledky.. napr ak pre výsledky tak najmenej pol hodinu.
lebo prvých 30 min. sa ti spaľujú cukry a jedlá, ktoré si jedla v ten deň a až po tej pol hodinke zásoby..
to je úplne super ja som začínala asi 1,5 až 2km postupne som pociťovala, že dokážem viac a viac potom som dala 5-6km bez problémov ani som to necítila len som proste behala čo ja viem to sa nedá povedať to vycítiš sama koľko zvládneš samozrejem dala som si aj také dni, že som sa preťažila z 3km som skočla na 7km a na druhý deň taká svalovka, že 3 dni som nešla behať toto hlavne nerob radšej postupne a pomaly
aj mňa beh dosť chytil ale idem si v pohode svojím tempom, dám si tri kolečká na začiatku cvičenia a dve na konci a keď sa mi nechce ísť behať tak skáčem na švihadle asi minút alebo si dám 30-minútovú rýchlu chôdzu
ja ked chodím tak vždy mi to výjde zatiaľ na takých 5 km, to je taka polhodka aj s par krátkymi prestávkami, kedy idem krokom..chcem to dať postupne lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Časom pridávaj.... potom keď to pôjde môžeš sa aj vytrápiť ( možno sa ti vyplavia hormóny šťastia - endorfíny )
lebo prvých 30 min. sa ti spaľujú cukry a jedlá, ktoré si jedla v ten deň a až po tej pol hodinke zásoby..