V poslednej dobe stretávam toľko ľudí, ktorí sa snažia nebyť "normálny", že keď som teraz stretla jedného, ktorý bol úplne normálny, tak mi vôbec neprišiel nudný, skôr naopak!
pod pojmom "normálny" sa v tomto citáte zrejme myslí niečo také, že človek dodržuje normy, ktoré sú akceptované a považované za bežné a správne v tej danej spoločnosti. teda, nevybáča z davu.
ale aj vtedy, keď definujeme nejakým spôsobom slovo "normálny", nemôžeme definovať "človeka" ako osobnosť, pretože každý človek je osobnosť iná, a teda každý má iné merítko. pre niekoho je skutočne nudné byť rovnaký alebo aspoň podobný väčšine ľudí naokolo, inému to vyhovuje a tvrdil by vám, že správanie trochu odlišné je už nenormálne. takže je to citák, ktorý môže vystihovať myslenie jedného, a myslenie druhého nemusí.
takže pýtať sa, či vo všeobecnosti platí niečo, čo vnímame každý inak, nie je asi spôsob, ktorý dospeje k nejakému reálnemu výsledku...
hm... keby som to mala brať tak že normalny podla toho ako ja vidim normalnych ludi tak by som bola rada keby takeho stretnem.....
ale kedže ide skorej o to byť nnormalnym ala akceptovatelný pre spoločnosť tak čo ja viem.... nie su nudný takí ludia.... nudnosť spočíva v niečom inom si myslím... nie v normalite
@sofia611 veru ja by som to tu všetko tak pomenila že žiadna slovenčina len angličtina by sa používala ! no nebolo by to so beautiful ? a inak skús začať písať blogy v angličtine podla mna budeš mať ovela viac hviezdičiek
@topanocka tak o tom silno pochybujem ze budem mat viac hviezdiciek.... ved kto by uz len cital clanky v anglictine radsej budem pisat primitivne clanky s 0% vypovednou lehotou, pokritizuju ma ale aspon si to precitaju...toť vsjo....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
daj to do ďalšieho strhujúceho blogu!
ale čo je vlastne normálne? to čo robí väčšina? a keď sa niekto vymyká záľubami, pohľadom na svet, na zábavu... je automaticky čudák? hmm
ale aj vtedy, keď definujeme nejakým spôsobom slovo "normálny", nemôžeme definovať "človeka" ako osobnosť, pretože každý človek je osobnosť iná, a teda každý má iné merítko. pre niekoho je skutočne nudné byť rovnaký alebo aspoň podobný väčšine ľudí naokolo, inému to vyhovuje a tvrdil by vám, že správanie trochu odlišné je už nenormálne. takže je to citák, ktorý môže vystihovať myslenie jedného, a myslenie druhého nemusí.
takže pýtať sa, či vo všeobecnosti platí niečo, čo vnímame každý inak, nie je asi spôsob, ktorý dospeje k nejakému reálnemu výsledku...
ale kedže ide skorej o to byť nnormalnym ala akceptovatelný pre spoločnosť tak čo ja viem.... nie su nudný takí ludia.... nudnosť spočíva v niečom inom si myslím... nie v normalite
a mať rád Justina Biebera, Miley Cyrus, Nicky Minaj a podobné "výkvety".
Takže keď si vezmeme toto, tak byť "normálnym" nie je nudné, ale skôr trápne a divné.
Ale to je veľmi individuálne, ako tu už ľudia písali
there's an ordinary world
nase motto je: