No co na neho hovorite ?? posledne kolomierne pokazil ale podla mna ma vatsiu sancu na postup ako ten co spieval Karla Gota mosno je svet nespravodlivy ale podla mna je uzasny ten Ben
ano je nespravodlivy... ben je totalne zlaty ale nevie moc spievat a ja mam jednoznacneho favorita - chodúr (ten co spieval gotta) a podla mna sa daleko dostane aj Thomas Puskailer ale podla mna on spieva celkom v poho... a este ten cinan uuuplne uuuzasny
no, že cenu za mier ale aj áno, on má v sebe také dobro, čo mu svieti v očiach a to pritom má nejaké medaile za snowboarding, potom tancuje a teda ešte aj spieva.
toto mu nevyšlo, ale tú pesničku, čo predtým spieval v semifinále, tak tá bola taká pekná jemná z jeho úst.
pussy killer je skorej model ako speák ben ma dobru farbu hlasu zial neni az tkaý dobrý spevák , pacil s ami ten s petržalky co spieval potom ten blondák stým harom a jasne že chodúr on je rposte genius v mojich ociach .... japonec ten tes toho moc nenaspieval ... a este ten malý cigan co spieval je skoro pulnoc a s kostela zvon to je moja top 4 ostatný su zanimi spevom velmi daleko ....
Iba co dobre vyzerajú...
a taketo poblaznene pipinky ... to nemusim .... ak si pametate ked bola 2ha supesrtar kde bola zdenka predná a tý ..co robili tie 14rocné faninky na autogramiade ..... koniec.. debilita nepustat vonku vypnut tv nech citaju knihy alebo co ..
keby to nebol napol cernoch, ale napol cigan a chybal by mu jeden zub, tak sa na neho nikto ani nepozrie...chapem, ze je asi pre vsetky mlade kunky pritazlivy...ale pre boha, je to spevacka sutaz a nie sutaz toho, ci je niekto cierny, alebo nieje...
tie dnešne 14-tky.. vždy si nájdu niekoho, o kom môžu snívať a idealizovať si ho.. či je to Edward, teraz Ben ukludnite sa dievčence a vrátte sa do reality a neplačte pre pokazené kolo nejakého "speváka".. no a zakladať takéto diskusie? trocha trápne nie? a podľa mňa Chodúr bol lepší ako Ben. aj keď nemôžem povedať, že krajší
mne sa ten Ben nepaci..jedine co na nom obdivujem je to ze dokaze rychlo rozpravat
Chodur sa mi zas nepaci vyzorovo, ale narozdiel od Bena vie aspon spievat..
Bosela je dalsi moj favorit..teda dobre spieva a ani nevyzera najhorsie to sa nevidi casto
a Vietnamcek teda lacko..ako ja netvrdim ze najsammegasuperlepsi spevak, pochybujem ze sa dostane do finalovych kol, kedze su tam lepsi..ale zahram sa na obmedzene dievca a poviem ze sa mi paci jeho vyzor..no co zabite ma
nemam proti nemu nic,aj ked to jeho spievanie...povedzme,ze kebyze neviem,co spieva,tak si nie som ista,ci by som to spoznala..mozne je vsetko,mozno bude aj vo finale,lebo ma vela fanusiciek...zatial co taky Chodur (Tom Jones) neni az taky fesak..a to sa vacsine ludi v mojom veku moc nepaci..cize kludne sa moze stat,ze Martin vypadne...co by bola totalna nespravodlivost..ale co je v tejto dobe spravodlive?
mojimi favoritmi su Rene (Kristinka),Denis (Elton John) a Miro (Wicked game).. a Chodur je povinna jazda
tak ako ja si nemyslím, že má väčšiu šancu na postup ako Chodúr, aspoň v to dúfam. len ja som dúfala aj v to, že nepostúpi ani do semifinále - niežeby nevedel vôbec spievať, ale zatiaľ ma ničím neoslovil a spevom už absolútne nie, to jeho sekanie slov a rytmus či čo to predvádza sa mi nepáči a neviem prísť na to, čím úžasným okrem farby hlasu oslovil porotu. A bohužiaľ z jeho výzoru sa nerozpustím, takže mám iných favoritov ale hlavne, že diváci rozhodujú férovo :S
@Wewo v podstate s tebou suhlasim, ale bud taky dobry neskatulkuj kazdeho s vekom od 12-15 rokov..Ja som tiez niekde medzi a nefandila som ani Bezdedovi, ani Konradovi, a nebudem fandit ani Benovi takze ma to bytostne uraza !
@sheily no ja som už aj s tým mala niekedy problém
@wewo ale podstatu vystihol...mali by im zablokovať tie mobily. hlasovať to bude kvôli hlave, ale hudbu si to stiahne z netu :p a diera do sveta žiadna...
viem ze chodurove spievanie je bezchybne ale aj tak sa mi nepaci...jednoducho jeho prejav je pre mna neprijemny...ked ho vidim mam chut ho tyrat nielen koli vyzoru ale vyzauje nieco co ma odpudzuje.. .... no a Ben co dodat...orgoooš.. ale nie...jednoducho je nadherny a jeho hlas je velmi zaujimavy..aj ked na sebe musi este pracovat jeho sexepil sa mu upriet neda....takze uzavriem to tak...chodura nemusim aj ked sa jeho spevu nedaju vytknut falsone tony ale to jeho ziapanie a snaha prekricat vsetko..no nie..a ben..taky sladak v jeho podani a idem do kolien.. jednoducho cokoladka u mna vyhrava...(viem pubertiacka odpoved...ale aj tak..
a este k tomu mojmu komentu...nemyslim tym ze by mal vyhrat superstar...pretoze sa toho musi v speve este vela naucit....ale tak urcite lepsie ako nechutny presladeny bezdeda alebo emotivny konrad...vrr ako by som mu len ostrihala tu jeho ofinu...
čudujem sa prečo sa tu všetci (hlavne muži...žiarlivosť? tak strašne pohoršujú veď je to len ďalšia superstar, len ďalší pekný chalan, ktorý možno vyhrá a možno nie. je to nejaký dôvod na "spravodlivý hnev"? nech mu mladé baby fandia, nech majú aj jeho plagát pod vankúšom, je to ich vec preboha aj tak výhra nezaručuje úspech ani nič podobné...až po nejakom čase sa ukáže kto vvie vlastne spievať
mne sa pacilo ako spival karla gotta a ked ta to trapi ja si pustim aj michala davida a elan to zboznujem a obdivujem chodura ze vies pievat tak ako vie ale povedali to aj tam aj si to kazdy mysli skus kuknut facebook na fanusikov kazdy vie ze ben nevypadne ci uz je to spravodlive abo nie a mimochodm nefandila som ani bezdedovi a konradovi ani zdaleka nie keby je to iba o speve tak by tam boli uplne iny v tom semifinale to je aj o tom aku sou vie robit a aky je sympaticky a nikto by tam nechcel videt nejakeho vymela na ktoreho sa neda ani kuknut a co ze mam 14?? a vy ste nemali no neskocim si to za to ze som taka primitivna klasicka strnastka co je taka blba ze ani nepocuje ci je spev dobry abo zly
@Jessiqa ten Cinan je namysleny a uz to prehana. Mozno je pekny, ale ani to spievanie mu az tak nejde.
Ben je pekny, skromny, uzasne tancuje a jazdi na snowboarde- no proste novodoby hrdina. Ale ten spev bude este velmi musiet trenovat. Unika mu rytmus a tie falosne tony...vcera ich bolo dost.
Chodúr vie super spievat, ale nie je moc pekny, takze sa bude musiet modlit, aby dostal dost hlasov. A okrem toho, vybera si hrozne pesnicky na tuto dobu, mal by sa zamysliet, ci Karel Gott dnes niekoho zaujme. Ale ma uzasny rozsah hlasu
ben je zlatý, pekný, rozkošný, dobrý povahovo, aspoň usudzujem z toho, ako sa správa.. nepoznám ho osobne, takže to môže byť aj naopak, ale vie spievať, nie zase dokonale, ale hlas má úžasný..
a chodúr vie práveže perfektkne spievať.. a pussykiller, mám ho rada, ale.. spieva horšie ako ben a chodúr.. čo už..
Ben je fajn...a vlastne nemam voci nikomu z nich nejake extra vyhrady,ale zase ani nejakych favoritov. superstar je vlastne len vymakany komercny tah a ti mladi do toho spadli s rozziarenymi ockami a plni snov (not their fault)
ale inak mi je smiesne ze tam maju v sutazi aj araba, aj mulata, aj cigana, aj anglicana.. cisto ceskoslovenska sutaz
jedini co tam viedia spievat je Chodur a Lacho, z bab ta Monika ci jak sa vola... ale superstar je skor o tom kto sa paci 14stkam, ostatni by na to predsa neminali prachy, teda aspon ja nie.. takze Chodur kvoli tomuto nema sancu, damn it, tusim mu poslem hlas..
co ja viem on ma jako dobry hlas ale kazdy vieme ze je nejaky zrychleny ja ako posluchac rapu R&B atď. si myslim ze by bol dobry raper ked je taky rychly ale nee no nemyslite si ze som kkt aj ked som ale mna to tak proste napadlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
toto mu nevyšlo, ale tú pesničku, čo predtým spieval v semifinále, tak tá bola taká pekná jemná z jeho úst.
Iba co dobre vyzerajú...
a taketo poblaznene pipinky ... to nemusim .... ak si pametate ked bola 2ha supesrtar kde bola zdenka predná a tý ..co robili tie 14rocné faninky na autogramiade ..... koniec.. debilita nepustat vonku vypnut tv nech citaju knihy alebo co ..
je úžasnýýý... a čo sa mi včera stalo... spoznala som chlapca čo vyzerá presne ako on akurát v bielom prevedení a s modrými očami
Chodur sa mi zas nepaci vyzorovo, ale narozdiel od Bena vie aspon spievat..
Bosela je dalsi moj favorit..teda dobre spieva a ani nevyzera najhorsie to sa nevidi casto
a Vietnamcek teda lacko..ako ja netvrdim ze najsammegasuperlepsi spevak, pochybujem ze sa dostane do finalovych kol, kedze su tam lepsi..ale zahram sa na obmedzene dievca a poviem ze sa mi paci jeho vyzor..no co zabite ma
mojimi favoritmi su Rene (Kristinka),Denis (Elton John) a Miro (Wicked game).. a Chodur je povinna jazda
@sheily až prirýýchlo
@Snehovavlocka kym mu rozumiem je to okej
@wewo ale podstatu vystihol...mali by im zablokovať tie mobily. hlasovať to bude kvôli hlave, ale hudbu si to stiahne z netu :p a diera do sveta žiadna...
ešte skôr ako som otvorila túto diskusiu a pozrela,kto ju založil,bolo mi jasné,že máš menej ako 15 rokov...
čo je zlé na tom,keď niekto spieva Karla Gotta?
skôr je trápne fandiť niekomu len preto lebo je strašne zlatunký a viac ťa nezaujíma.
@20
@Wewo
úplne súhlasím,najviac ako sa len dá.
a potom že neposudzujte decká podľa veku,keď sa správajú tak ako sa správajú...
a má strašne dobré pery
Ben je pekny, skromny, uzasne tancuje a jazdi na snowboarde- no proste novodoby hrdina. Ale ten spev bude este velmi musiet trenovat. Unika mu rytmus a tie falosne tony...vcera ich bolo dost.
Chodúr vie super spievat, ale nie je moc pekny, takze sa bude musiet modlit, aby dostal dost hlasov. A okrem toho, vybera si hrozne pesnicky na tuto dobu, mal by sa zamysliet, ci Karel Gott dnes niekoho zaujme. Ale ma uzasny rozsah hlasu
vedia aspoň spievať, ostatní, ani z báb ma nejak nikto neoslovil
a chodúr vie práveže perfektkne spievať.. a pussykiller, mám ho rada, ale.. spieva horšie ako ben a chodúr.. čo už..
ale inak mi je smiesne ze tam maju v sutazi aj araba, aj mulata, aj cigana, aj anglicana.. cisto ceskoslovenska sutaz
jedini co tam viedia spievat je Chodur a Lacho, z bab ta Monika ci jak sa vola... ale superstar je skor o tom kto sa paci 14stkam, ostatni by na to predsa neminali prachy, teda aspon ja nie.. takze Chodur kvoli tomuto nema sancu, damn it, tusim mu poslem hlas..