No fakt mam taku dilemmu, ze sa neviem rozhodnut, co je lepsie, je pravda, ze su to celkom odlisne zanre, ale aj tak chcem pocut, teda precitat si vas nazor...
tak nech sa paci, vyjadrite sa, ale nezatracujte ich oboch, pls
To Van Damsel: Za to ze tebe sa taka hudba nepaci, nemusis odsudzovat. Napr ich gitaristi hraju len tak pomaly nic tazke, ale to neznamena ze viac nevedia...
presne toto som cakal...ja som linkin park vobec neodsudil,ale podla mna oznacenie pan hudobnik si zasluzi clovek ktory v hudobnom biznise nieco vyznamne dokazal,prispel svojim talentom k rozvoju dalsieho hudobneho smerovania a pod...mne linkin park pripadaju skor sko produkt alebo ako tuctova,tym ale nehovorim,ze sa na ich hudbe neda zabavit a ze si v nej niektori ludia nemozu najst to svoje..
Ked si to tak zoberes, tak su priekopnici v nu- metale... myslim ze nikto iny tento zaner pred nimi nerobil. Takze ked to beres takto "zalozili" novy styl... hmm???
no..da sa na to pozriet aj takto,ale podla mna bol cely ten nu-metalovy boom viac o komercii a o nejakom pokuse vratit gitarovu hudbu do stredneho prudu,co az tak nevyslo.pre vacsinu kapiel to bolo len par minut slavy..tak a ked sme uz pri tom, linkin park zrovna originalitou a napadmi neoslnuju a podla mna sa pomaly ale iste vytracaja,co je toho dokazom..
No cele je to vec nazoru, pre mna boli LP hrozny boom, strasne ma zobrali...a ci sa vytracaju zo sceny?? mozno z tej svetovej , ale to hlavne preto lebo kazdy z nich si chcel urobit vlastne projekty, neviazali sa iba na samotnu skupinu.. hovorim je to o tom ako sa na to clovek diva..
hejhej,ale zase to,ci je o nich pocut vlastne ani nezavisi tak od nich ako od producento a penazi samozrejme ..ja som pocul meteoru,poznam vsetky hity co mali a chcem sa spytat fanusikov,lebo podla mna je to fakt stale o tom istom,ci maju tiez rovnaky pocit..
a to nemyslim len stylovo,ale aj struktura skladieb a co som si vsimol..uz neviem ktore dve skladby to boli tak dokonca aj harmonia..ak vam to niekomu nieco hovori..
no vies ked si zoberes tri stvrtiny interpretov maju hudbu stale o tom istom... ci je to blink, ci desmod atd. Proste kazdy hra to co mu sedi a nevybocuje.. a linkini tam patria tiez...
akože to myslíte benasi, ten čo robí do dance? ak áno, tak neexistuje spôsob porovnávať linkin park s nimi! neexistuje! proste nie! nemôžete porovnávať Marlyna Mansona s Lúčnicou alebo inak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov