Ja budem home office a tesim sa ze konecne si porobim veci bez toho aby som vkuse mala meetingy, ale kazdy rok ma laka predstava zobrat si dovolenku a mat dva tyzdne nicnerobenia no je mi luto minut si dovolenku ked nejdem na dovolenku tak si ju nikdy nevezmem
Áno, beriem si, ale hlavne pre to, že som si uvedomila, že som celý rok vôbec nemala voľno, lebo ja som počas home officu mala pocit ako by som bola stále na dovolenke, keď som doma, hoci som musela pracovať tak som si vzala dovolenku, aby som si od tej práce na chvíľku oddýchla
Ehmmm.. Som učiteľ, ale týka sa ma to. Nie je to tak, ako si všetci myslia, že máme "prázdniny", normálne som si vypisovala dovolenku ako všetci bežní pracujúci smrteľnici
@2 mám presne takéhoto kamoša, on robí každé medzivianočné obdobie HO, hovorí, že nemá veľa roboty, iba si pre prípad necháva pri sebe zapnutý notebook, všetci ostatní majú aj tak dovolenku (robí v korporáte) a on si nikdy nezoberie dovolenku keď niekam nejde, napríklad, že by bol len tak doma dokonca ešte robí aj cez sviatky, aby mal zato deň voľna navyše, ktorý si môže vybrať kedy chce
BTW môj frajer je učiteľ a musí si brať na obdobie medzi sviatkami PNku, lebo mu nevychádza dovolenka keďže tú majú prikázanú v lete. Dovolenku vlastne kvôli tomu letu nemá vôbec. Úplne na hlavu.
@danieldevil tusim prvy rok ked som zacinala som to presne takto spravila. no teraz uz ma obtazuje mat aj ten notebook len zapnuty
mam mesiac dovolenku s vynimkou dvoch dni (od 11.12. do 11.1. - prvy rok co robim mi to takto nadherne vyslo) ...a je to super pocit
Beriem si, keďže je to jediná možnosť mať u nás v zime dovolenku inokedy si ju vziať nemôžem, joby nemám len medzi sviatkami, v januári začína busy season ale našťastie začínam až po 3.kráľoch
@willbebetter ak som dobre narýchlo rátal to máš 15 dní? to by mi bolo lúto minúť 15 z 20 len na Vianoce respektíve aj 15 z 30 ak by som teda počas toho obdobia nikam necestoval
@danieldevil nie, v korporate mame aj bonusovu dovolenku, aj sick days a este su k tomu nejaki doktori par dni, kedze mi teraz trhali zuby mudrosti ...takze ked sa to vsetko pokombinovalo, nahralo mi to do karat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a po 3 rokoch konecne prvy x nebudem robit.yeeey
hej, budem chillovať, učiť sa, pôjdem k našim nakoniec spravím si to pekné, aj keď je všetko pozatvárané
mam mesiac dovolenku s vynimkou dvoch dni (od 11.12. do 11.1. - prvy rok co robim mi to takto nadherne vyslo) ...a je to super pocit