ked som bola mladšia strašne som sa o bermudský trojuholník zaujímala, veľa článkov som si o tom prečítala ale kedže ja som skeptik aj tak tomu neverím
@barca1779 myslím že zaprvé je to oblasť v ktorej sa vlastne rodia hurikány, takže časť zmiznutí a stroskotaní sa dá vysvetliť tým.
zadruhé je to naozaj oblasť s netypickým magnetizmom, takže poruchy prístrojov (a následné zmiznutia a stroskotania a straty rádiových kontaktov) sa dajú vysvetliť tým.
čo sa týka tých všelijakých časových tunelov a podobne, až tu narážame na potrebu nejakých nadprirodzených vysvetlení, ktorých je niekoľko a všetky sú tak vágne ako obvykle tieto "vysvetlenia" od ľudí čo nevedia o čom hovoria bývajú.
každopádne prinajmenšom 70% fenoménov v ňom je vysvetliteľných prirodzene, možno len 30% je skutočne nepochopiteľných. a časom sa na to príde.
@tommyhot Metán je pod veľkým tlakom zmrazený pod zemou. Ak je vytlačený von, transformuje sa do plynovej bubliny, rozširuje sa a exploduje smerom nahor. Keď tieto bubliny dosiahnu povrch vody, ešte viac sa rozširujú a stúpajú do vzduchu. Keď sa takáto bublina stretne s loďou, okamžite stratí vztlak a klesá na dno oceánu. Dostatočne veľké bubliny, ktoré majú vysokú hustotu, môžu zasiahnuť aj lietadlo. Ľudia, ktorí prežili takéto strety potvrdili, že motory stroja zrazu prestali fungovať, lietadlá rýchlo strácali výšku a spadli do oceánu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Je mi sympaticky postoj Ancient Aliens
... a k teme: je to zahada ako ufo...
zadruhé je to naozaj oblasť s netypickým magnetizmom, takže poruchy prístrojov (a následné zmiznutia a stroskotania a straty rádiových kontaktov) sa dajú vysvetliť tým.
čo sa týka tých všelijakých časových tunelov a podobne, až tu narážame na potrebu nejakých nadprirodzených vysvetlení, ktorých je niekoľko a všetky sú tak vágne ako obvykle tieto "vysvetlenia" od ľudí čo nevedia o čom hovoria bývajú.
každopádne prinajmenšom 70% fenoménov v ňom je vysvetliteľných prirodzene, možno len 30% je skutočne nepochopiteľných. a časom sa na to príde.
proste je tam zmena tlaku pre lietadlo