Ahojte, chcela by som sa popýtať kto má Bernského psíka. Zobrali by sme si šteniatko. Keďže máme veľkú záhradu je to len plus. Chcela by som sa o tomto krásnom psovi dozvedieť viac. Tak vysypte všetko čo i nich viete Teším sa na odpovede a rady
veľký priateľský maznák, ale to už asi vieš potrebuje aktivity , treba sa mu venovať ... a ak chceš aby to bol ozaj berňák výzorovo aj povahovo tak radím kúp si psa od chovateľa s papiermi pôvodu...
@ajsha Ano, mali sme ho na chate keď som mala asi 5 rokov. Na Silvestra aj s druhou psicou ušli do lesa, lebo sa báli delobuchov (zvykli to občas, chata je v lese, nikomu to nevadilo a vždy sa vrátili) a nejaký poľovník ich proste zastrelil. Because fuck you, thats why.
@ajsha No hej. Mali známky a všetko a potom sa tak nejak zistilo kto to bol, proste týpek sa na Silvestra najebal a šiel na egotrip do lesa strieľať psy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
veľký priateľský maznák, ale to už asi vieš potrebuje aktivity , treba sa mu venovať ... a ak chceš aby to bol ozaj berňák výzorovo aj povahovo tak radím kúp si psa od chovateľa s papiermi pôvodu...
» zvierata.bazos.sk/inzerat/6055195...
@Miaja dakujem veľmi pekne
A už zomrel?
fúha, to muselo byť strašné a dokonca poľovník v lese na Silvestra,
jem mi to ľúto