pamatam si, ze je to tam veru komplikovanô bez auta, my ked sme sli sli sme vlakom do vedlajsej dediny a odtial peso cez celu dedinu, nemaju to tam teda moc dobre vymyslene s tou infrastrukturou, aj ked kto vie co sa uz pomenilo
No veru tam sa clovek asi pesobusu nevyhne. Ale nie je to moc strasne. A podla mna do Besenovej ako obce musi nejaky ten autobus ist. Este je taky variant, ak by si chcel, planujem ist do Besenovej, 2 miesta v aute sa najdu z BA no problem.
@dudoo mne to hovorit nemusis, ja som si nezakladala forum ked som sa tam chcela dostat, len som podotkla ze v tomto pripade ta otazka nemusi byt zas az tak neopodstatnena, kedze s dopravou PRIAMO do besenovej je to v celku katastrofalne
prečo ju posielaťe do lm a potom ešte aby šla spiatočne?
Chod rýchlikom do rk.. odtial ti ide osobák ,bus do teplej každú chvílu @lenuli zas také ťažké to nieje a hlavne z osobáku krásne vidno bešenovu zo zo záklami orientácie potom ekd vystúpiš sa tam potom musíš trafiť
inak dosť ludí hlavne z dialky sa ojebe a ked idú po hlavnej ceste pred našou dedinou je velký billboard bešeňová a odbočia k nám pravidelne každé leto vždy posielam takto jedno ,dve autá naspak
@barky tak iste ze nie je tazke sa tam dostat cez teplu a zas ani tak daleko to nie je, len teda je nanic podla mna ze priamo do besenovej je to s dopravou take obmedzene a vlastne sa tomu aj cudujem a prekvapilo ma, ze to tam nejak lepsie nepoprepajali,ked je to dost frekventovane miesto
a trafili sme tam na prvykrat dokonca po tme, aj ked uznavam, ze nebola som ja ta co viedla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
pamatam si, ze je to tam veru komplikovanô bez auta, my ked sme sli sli sme vlakom do vedlajsej dediny a odtial peso cez celu dedinu, nemaju to tam teda moc dobre vymyslene s tou infrastrukturou, aj ked kto vie co sa uz pomenilo
Chod rýchlikom do rk.. odtial ti ide osobák ,bus do teplej každú chvílu
@lenuli zas také ťažké to nieje a hlavne z osobáku krásne vidno bešenovu zo zo záklami orientácie potom ekd vystúpiš sa tam potom musíš trafiť
a trafili sme tam na prvykrat dokonca po tme, aj ked uznavam, ze nebola som ja ta co viedla