Ahojte chcem vedieť či je tu niekto z Birdzu čo ma svoj vlastný BESTDIÁR ? kde mate zoznám všetkých beštií ... vlkodlaci, kanime, beshee a take sprostosti pošlite fotku alebo aspoň tutorial ako ste to robili nech sa inspirujem
mal by si sa venovať svojej budúcnosti, škole, vzdelaniu, určite chceš mať všetko a riešením takýchto kkotín, asi ťažko niečo dosiahneš v živote, že harry
nemam ziadny, ale pytaj sa ak chces nieco vediet, take "nepotrebne" veci ovladam, myslím že aj existuje literatúra slovanské mýty s beštármi a podobne, pripadne si stiahni Zaklínača a máš prehladny beštiár v hre
aha super dakujem ludi co sa do toho rozumeju a tych co len buzeruju ze som retard bridzu ze take pisem tak ptom ste kokoti lebo ja mam pravo vyjadrit aj nazor a spytat sa na nieco co chcem vzdelaniu sa venujem aj vsetkemu chcme nieco vo volnom case po veceroch pisat aj cez prazdniny tak sa ukludnite kokoti inac nevedel som ze v zaklinace nieoc take je skusim ceknut dik za radu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov