Zaujímalo by ma čo si najčastejšie beriete-možno ak niečo netradičné...kamkoľvek idete....ja napríklad mobil,kľúče a Balzam na pery Labello(cherry) ...nič zaujímavé =D...a možno občas žuvačky..
mobil, kluce, penazenku s obcianskym, dostatkom penazi, bankomatnou kartou, zuvacky (zelene orbitky slight_smile:, a neobvylke: Na klucoch mam vzdy zo sebou taku ochranu proti nakazeniu sa pri dychani z ust do ust (!) - take nieco podobne sacku, co ma ako keby "ventil", cez ktori ide vzduch... to som dostal z cerveneho kriza, a nosim to pri sebe... ozaj, v penazeke mam zetony na biliard a stolny futbal...
mobil(hlavne ako hodiny , peniaze, platobná karta, diár, pero, klúče, ak treba.
A mala by som sa naučiť nosiť aj balzam na pery, lebo ked mám suché pery som nervozna, ale to nenosím, nenapadne ma to nikdy zobrať, napadne ma to až vtedy, ked ho potrebujem použiť
no v prvom rade je to mp3 bez toho nikdy nikdy nevychadzam z domu parkrat sa mi to sice stalo a bol to horor ked som sa nemohla vratit ale skoro vzdy som sa vratila,
mobil so sebou sade nevlacim aj tak mi nikdo nevola ani nepise.a potom uz len elektricenku,kluce,a prachy ked niekam idem..
Oblecenie je hlavne a kluce, bez nich sa nedostanem z domu xD A ked idem dalej ako vyniest smeti tak doklady, penazenku, prehravac so sluchadlami a nabitou bateriou
ja si vzdy berem jeden kapesnik co ked si zrazu kychnem, alebo ked spadnem a bude mi tiect krv? kapesnik to vzdy trochu zachrani a je lahky a lahko prenosny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a inak kluce, mobil, penazenka, ubytovaci preukaz, balzam
A mala by som sa naučiť nosiť aj balzam na pery, lebo ked mám suché pery som nervozna, ale to nenosím, nenapadne ma to nikdy zobrať, napadne ma to až vtedy, ked ho potrebujem použiť
mobil so sebou sade nevlacim aj tak mi nikdo nevola ani nepise.a potom uz len elektricenku,kluce,a prachy ked niekam idem..
Kľúče, iPod, vreckový nožík, čipová karta, polhodinový lístok (keby náhodou).