Nematurujem z matematikya ale chcela by som vyskúšať prijímačky. Na manažérsku matematiku nemôžem ísť bez prijímačiek keď nemám maturitu, a potrebujú nejakú autorizovanú skúšku. Akceptujú Scio. Aký výsledok treba na Scio, keď je namiesto maturity?
a prečo nematuruješ z matiky? však maturita je trapošina oproti prvej skúšky z matiky, tak sa aspoň otestuješ, či si schopná mať s matikou niečo spoločné....
proste chápeš, príde mi zvláštne sa pýtať, že či mi to stačí aby ma zobrali... však daj to na maximum ako vieš a matfyz sa rozhodne, či máš dáku šancu ho vyštudovať... a ak to chceš tak strašne vedieť, tak pošli mail na študijné oddelenie a nepýtaj sa na birdzi
scio je lahsie ako maturita z matematiky (podla mna hovorim to ako maturantka z mat, ktora si robia scio a aj bude robit, ale stale je to osobny nazor)
ale ved si to precitaj na stranke skoly a ked to tam nepisu, napis im na kazdu skolu a odbor je to inak...
@lafiziq uz maturujem z chemie a biologie, lebo moja dalsia volba je medicina. nie som rozhodnuta doteraz, preto sa musim hlasit na obe. naco mam cakat na ich odpoved, ked tu uz som ju dostala za 5 minut?
@annyejnji ja si tiez myslim ze tie testy nie su take tazke. ked si porovnam stare scio so starymi maturitami na nuceme, myslim ze by som dostala podobny vysledok. s tym, ze scio si viem zopakovat aj 5krat a tym padom budem mat aj mensiu tremu.
hej ,lenze scio si musis rozlozit :/ lebo nemozes robit vela skusok naraz.. a ked ti treba matematiku aj vseobecne napriklad.. tak podla mna sa uz hlas lebo uz termin 2.2 sa nestihas prihlasit a potom su len 4 tusim, z oho tie posledne (junove, mozno aj majove...) neberu vsade
ale však môžeš maturovať z 6 predmetov, nie?.... ja som maturoval tiež z 5, ale však nebudem ti do toho už kecať, tvoj život tvoja voľba
prečo je lepšie sa pýtať školy a nie na fórach je to, že tu ti môže povedať hocikto hocičo a nie vždy je to pravda, zatiaľčo ak máš niečo v maily od študijného oddelenia, tak to máš z prvej ruky a prípadne aj bude treba vieš sa s tým ohradiť a podobne... a v neposlednom rade či je nejaká škola na úrovni sa často dozvieš práve z toho ako s tebou komunikujú jej zamestnanci, a teda ti to vie tiež pomôcť pri rozhodovaní sa kam na školu...
Navrhujem sa trosku zorientovat v oblasti, kde chces potom posobit. Studovat manazment len-tak teoreticky je sice pekne pre filozicky zalozeneho cloveka, ale jednotlive oblasti manazmentu si vyzaduju rozne pritupy chapania celej situacie. A uz si pocul/-a o zlych navykoch? Ked sa naucis nieco, co ti bude uplne zbytocne, tak ti to bude skor prekazat a kazit to proste. Asi tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
proste chápeš, príde mi zvláštne sa pýtať, že či mi to stačí aby ma zobrali... však daj to na maximum ako vieš a matfyz sa rozhodne, či máš dáku šancu ho vyštudovať... a ak to chceš tak strašne vedieť, tak pošli mail na študijné oddelenie a nepýtaj sa na birdzi
ale ved si to precitaj na stranke skoly a ked to tam nepisu, napis im na kazdu skolu a odbor je to inak...
prečo je lepšie sa pýtať školy a nie na fórach je to, že tu ti môže povedať hocikto hocičo a nie vždy je to pravda, zatiaľčo ak máš niečo v maily od študijného oddelenia, tak to máš z prvej ruky a prípadne aj bude treba vieš sa s tým ohradiť a podobne... a v neposlednom rade či je nejaká škola na úrovni sa často dozvieš práve z toho ako s tebou komunikujú jej zamestnanci, a teda ti to vie tiež pomôcť pri rozhodovaní sa kam na školu...