ja tomu verim ale zas nie doslovne tie satanisticke gesta v rozpravkach no to je mozno len domyslanie a podobne veci ale verim ze nas chcu zlikvidovat ... sak sa pozrime okolo seba co sa deje - horsie a horsie je stale vsetko
Boha takéto sračky keď vidím... Najlepšie, že všetci tí čo to hlásajú sú väčšinou uzavretí vo svojom svete a serú na ostatných ľudí, lebo tí sú len slepým nástrojom zla a potom vyzývajú na spojenie síl proti iluminátom. A vôbec, každý druhému radšej tlačí do hláv svoju pravdu a ak mu to nevijde je pre neho stratený prípad. Kto by bojoval potom za svet plný takýchto kokotov, ešte k tomu po ich boku? Nech si to tu kľudne vyhladia a potom sa jebú do vláčika na kope našich prachov
Kua zas dalsie jebnute konspiracne teorie, je toho plny internet a teraz uz aj birdz. To naozaj nikto nepozna pojem "skepticizmus"?! Len preto ze si nieco precitas na nejakej neznamej stranke, od neznameho autora, bez doveryhodnych faktov a skoro ziadnych dokazov neznamena ze je to pravda!!!
Ty Ludia co Nas ovladaju su chory a nie su to LUdia lebo clovek nemoze predsa robit to co robia oni a Ano aj ja sa o to zaujimam a som uzavrety a nie kvoli tomu ze nechcem pomoc ale kvoli tomu ze vy tu pomoc nechcete nechcete pocut pravdu Vysmievate sa nam ze sme blby a blazni teda aspon ja to dost casto pocuvam. A po dalsie nechavame Vam slobodnu volbu tak ako sme si mi vybrali stranu musite si aj VY. Takze ci uz konspiracia albo nie je to na Vas
Teda, mne sa tú chobotinu čítať nechce, ale tí ilumináti sú asi riadni packali, keď, priemerný vek dožitia ľudí na planéte sa zvyšuje, úmrtnosť v nízkom veku sa znižuje a zvyšuje sa aj globálna populácia.
Asi sa toho budem musieť chopiť ja, lebo takto to už ďalej nejde.
@tasha5 jaaaj,konšpirátorských teórií ti vytvorím na počkanie tri k tomu že sa mi napríklad pri pribíjaní zohol kliniec..sú to totiž len výmysly ako ešte zdôvodniť vec,že existuje nejaká priemyselná revolúcia,že ľudia sú k sebe čím ďalej neprajnejší,zlí a ľahostajnejší.
@mygate .. no ale tak vsetko premyslene to sa neda tolko vyymslat a smyboly a pod. funguju vsetj´ko to vidiet poznat a zapadaju veci .. bodaj by som neverila, aspon sa nemusim obavat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a aj keby sa to malo stat, co my proti tomu zmozeme?
» bit.ly/PMLpUt...
dozviete sa v ňom, že myšiak Stuart Little je iluminát
Asi sa toho budem musieť chopiť ja, lebo takto to už ďalej nejde.
Krásny obrázok
atď...
prosto tomu neverím