ahoj mám problém. plánujem ísť do ostravy, lenže nikde neviem nájsť žiaden spoj z banskej bystrici, či zvolena, alebo pri najhoršom zo žiliny. potrebovala by som si zistiť cenu, a čas , lenže neviem to nikde nájsť. z ostravy už cestujem s priatelmi, ale
no je to jednoduché, len ja som absolutny antitalent v hladaní:ň ak by ste niečo našli, alebo aspoň vedeli kde to mám hladať, napísali by ste mi to sem? alebo poslali odkaz prosím??
Tak si zájdi na vlakovú stanicu a povedz im, možno rovno aj pri kúpe lístka, že chceš ísť vtedy a vtedy tam a tam a oni by Ti mali povedať možnosti . Veď keď nebol internet, tak to aj takto fungovalo a nikdy s tým problém nebol, teda, docestovali sme vždy.
PS: Ešte by bolo pre prípadnú priamu pomoc s hľadaním dobré vedieť, kedy ideš (aspoň či víkend/sviatok alebo pracovný deň a o koľkej kde musíš byť).
@flussica to ma napadlo ako prvé, lenže nebývam priamo v meste a neviem kedy sa tam dostanem:/ viem dátum, čas je úplne jedno kedy, len aby som sa dostala do istého dňa do ostravy. idem až približne o mesiac, takže to má ešte trochu čas, ale práve preto si chcem pozisťovať z rôznych zrojov, aby potom nevznikol problém. viem len že by som musela prestupovať v žiline, ale aj to viem od znmeho... inak neviem nájsť žiadnu stránku kde by sbola napsaná cena a pod....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
aké jednoduché
PS: Ešte by bolo pre prípadnú priamu pomoc s hľadaním dobré vedieť, kedy ideš (aspoň či víkend/sviatok alebo pracovný deň a o koľkej kde musíš byť).
daj si cp.sk, tam nájdeš spoje aj busov aj vlakom, časy, cenu, čo len chceš