1. fajčím. lebo mi to chutí, a hodí sa mi to ku mne.
2. pijem len občas, niekedy preto že mi chutí, niekedy mi nechutí, ale vtedy pijem kvôli tomu že chcem dosiahnuť opitý stav z nejakého dôvodu. ale inak mi to nedáva nič, preto mám radšej trávu, stavy z nej sú pre mňa inšpiratívne a omnoho zaujímavejšie a príjemnejšie.
3. nepozerám telku už asi dva či tri roky, nechýba mi, nahradil som ju youtubom, kde sú omnoho zaujímavejšie veci na pozeranie.
ale inak... keď som ju kedysi pozerával, tak hlavne preto že som občas potreboval mozog vypnúť, totiž... predpokladám že pre väčšinu ľudí je väčšinu času namáhavé rozmýšľať, pre mňa väčšinou vyžaduje námahu/snahu nerozmýšľať, a telka/správne zvolené video tomu vedia celkom dopomôcť.
Nefajčím, lebo by mi to nič nedávalo... iba bralo ...
Nepijem, presne preto isté... + rada viem čo robím...
Telku pozerám málokedy... vlastne sama si ju ani nezapnem, len ked brat niečo pozerá, tak sa občas zapozerám aj ja... ale v poslednej dobe je tam viac reklám ako filmov, takže to nemá význam...
2. nefajcim, kedze mi nechutia ani mentolove slimky, tak klasicke cigy by mi sotva chutili a nehodi sa to ku mne strasne
3. telku pozeram tiez len prilezitostne.. hlavne serialiky a tak alebo ked sa strasne nudim tak si pozriem spravy a divim sa ake kokotiny tam dokazu davat
pijem (tak 5x do roka. niekedy nemam sancu nebyt sama inym sposobom), nefajcim (neviem to. ked som to skusala, vraveli mi, ze to robim stylom, z ktoreho je rakovina ust.fakt uz nic lepsie nemam na praci len riskovat, ze kym sa to naucim, uzeniem si rakovinu mojich uzasnych ust), pozeram telku (mam rozne obdobia. niekedy ju aj rok nezapnem, niekedy kazdy den)
Ja nepijem "už" dva roky a cítim sa neskutočne dobre. Určite mi nechýbajú piatkové večery...fajčím len fajku ako vidno z fotky a tá mi chutí...aj keď by nemala...
Telku nepozerám. Seriály v ktorých mi ukazujú, že sme všetci iba trosky čo si nevedia stáť za svojim a že úspech a peniaze sú všetko ma nezaujímajú a "správy"....viem, že sa vraždíme, viem, že si robíme zle navzájom a o zvyšku viem viac ako mi tam povedia...
TV pozerám raz za týždeň, aj to preháňam. Skôr si pozerám seriály na internete, kde nemusím pozerať dookola tie isté reklamy. Nemyslím si, že mi to vymýva mozog, skôr sa snažím pri tom relaxovať,väčšinou pri tom aj zaspím .
-nepijem, ku štastiu mi to absolútne nechýba a vždy som sa vedela zabaviť aj bez alkoholu
-nefajičím, mám k tomu odpor, má to vôbec nejaké pozitíva??? myslím že nie, ale fajčiari často tvrdia , že im to pomáha zvládať stres, stres sa dá zvládať aj inými spôsobmi, ako fajčením...
-nepozerám, vymývanie mozgov, hlavne televízne noviny...nedá sa na to pozerať... a keď si človek vyhliadne nejaký film po druhej 15 minútovej reklame ide radšej čítať knihu....
2. fajčím. lebo musím vážne, dva dni bez cigy a som neznesiteľne agresívna a nervózna. chutí mi to a dáva mi to taký fajný pocit upokojenia, občas zadosťučinenia (keď si zapálim po niečom, čo sa mi fakt podarilo), strašne dobre to padne k pivu. a tak
3. nepozerám. nemám čas energiu, chuť proste sú to pičoviny
pjiem. prečo? to je blbá otázka. preto, prečo berú všetci drogy - je ti na tom lepšie.
nefajčím a nikdy som nevidel dôvod na to, aby som začal.
nepozerám telku už niekoľko rokov. a že telka je vymývač mozgov? ok, záleží od teba, čo tam pozeráš. to, že nepozeráš telku, ale presedíš ten čas za facebookom (a čítaš tam na protiiluminátskych stránkach o tom, že telku ovládajú židia aby vymývali mozgy) nie je žiadna výhra.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
1. fajčím. lebo mi to chutí, a hodí sa mi to ku mne.
2. pijem len občas, niekedy preto že mi chutí, niekedy mi nechutí, ale vtedy pijem kvôli tomu že chcem dosiahnuť opitý stav z nejakého dôvodu. ale inak mi to nedáva nič, preto mám radšej trávu, stavy z nej sú pre mňa inšpiratívne a omnoho zaujímavejšie a príjemnejšie.
3. nepozerám telku už asi dva či tri roky, nechýba mi, nahradil som ju youtubom, kde sú omnoho zaujímavejšie veci na pozeranie.
ale inak... keď som ju kedysi pozerával, tak hlavne preto že som občas potreboval mozog vypnúť, totiž... predpokladám že pre väčšinu ľudí je väčšinu času namáhavé rozmýšľať, pre mňa väčšinou vyžaduje námahu/snahu nerozmýšľať, a telka/správne zvolené video tomu vedia celkom dopomôcť.
nefajčím.
nekukám telku.
čáu.
Nepijem, presne preto isté... + rada viem čo robím...
Telku pozerám málokedy... vlastne sama si ju ani nezapnem, len ked brat niečo pozerá, tak sa občas zapozerám aj ja... ale v poslednej dobe je tam viac reklám ako filmov, takže to nemá význam...
Nefajčím.
Telku nepozerám od deviatej triedy a som na to hrdá. Neskutočná stoka ...
nefajcim a nepozeram TV.
2. nefajcim, kedze mi nechutia ani mentolove slimky, tak klasicke cigy by mi sotva chutili a nehodi sa to ku mne strasne
3. telku pozeram tiez len prilezitostne.. hlavne serialiky a tak alebo ked sa strasne nudim tak si pozriem spravy a divim sa ake kokotiny tam dokazu davat
nefajcim
kukam telku pretoze nemam rozum a pozeram mama ozen ma, pretoze som uz uplne vygumovany
fajcim, jak duha, ukludnuje ma to, chuti mi to
nepozeram televiziu, ak ano, dokumentarne programy, komercne programy typu JOJ/Markiza nepozeram skoro vobec (sem-tam, podla toho, co tam ide)
A telku pozerám, idú tam aj dobré veci (nevravím že nepozerám aj tie zlé, ale čo, keď sa nudím? )
nefajcim uz vyse 6 rokov..
nepozeram telku, iba ak ide basket..
Telku nepozerám. Seriály v ktorých mi ukazujú, že sme všetci iba trosky čo si nevedia stáť za svojim a že úspech a peniaze sú všetko ma nezaujímajú a "správy"....viem, že sa vraždíme, viem, že si robíme zle navzájom a o zvyšku viem viac ako mi tam povedia...
nefajčím, lebo ma to neláka.
TV pozerám raz za týždeň, aj to preháňam. Skôr si pozerám seriály na internete, kde nemusím pozerať dookola tie isté reklamy. Nemyslím si, že mi to vymýva mozog, skôr sa snažím pri tom relaxovať,väčšinou pri tom aj zaspím .
-nefajičím, mám k tomu odpor, má to vôbec nejaké pozitíva??? myslím že nie, ale fajčiari často tvrdia , že im to pomáha zvládať stres, stres sa dá zvládať aj inými spôsobmi, ako fajčením...
-nepozerám, vymývanie mozgov, hlavne televízne noviny...nedá sa na to pozerať... a keď si človek vyhliadne nejaký film po druhej 15 minútovej reklame ide radšej čítať knihu....
2. fajčím. lebo musím vážne, dva dni bez cigy a som neznesiteľne agresívna a nervózna. chutí mi to a dáva mi to taký fajný pocit upokojenia, občas zadosťučinenia (keď si zapálim po niečom, čo sa mi fakt podarilo), strašne dobre to padne k pivu. a tak
3. nepozerám. nemám čas energiu, chuť proste sú to pičoviny
2) nefajčím, pretože sa mi to hnusí
3) telku nepozerám, pretože na tom nevidím nič extra
nefajcim
v telke pozeram iba kriminalne serialy a ked je neco dobre
nefajcim
nepozeram telku
nefajcim a ani nebudem- mam k tomu uplnu averziu
nepozeram telku, len stiahnute filmy a serialy maximalne.
nefajčím a nikdy som nevidel dôvod na to, aby som začal.
nepozerám telku už niekoľko rokov. a že telka je vymývač mozgov? ok, záleží od teba, čo tam pozeráš. to, že nepozeráš telku, ale presedíš ten čas za facebookom (a čítaš tam na protiiluminátskych stránkach o tom, že telku ovládajú židia aby vymývali mozgy) nie je žiadna výhra.
Fajčím, lebo mi to chutí, a mmám potrebu niečo držať a sem tam si potiahnuť.
Telku nepozerám.
2.Cigaretu si dám raz za sto rokov a aj to celú nedofajčím,nechutí mi to
3.TV pozerám, len ak ide o extrémne premeny a súdnu sieň