Zdrastvujte! Nemyslíte si, ,že sa tu niektoré témy abo diskusie zakladajú úplne na ****? ?? Možno si povieš, ,že aj toto je taká istá, ,ale tak nedalo mi to. .. Akože total kraviny. Nehnevajte sa na mňa, ,ale aby tu niekto zakladal diskusiu, ,že nevie, ,č
no s tych diskusii co si napisala je sprosta len ta o pokeci, o čkololáde je dobrá no a o tom zahraničí...neviem....ale máš pravdu že sú tu aj dost blbé diskusie
Wewo - ne ne. .. podľa mňa to až také husté nebolo. .. sú aj hustejšie (ak nepoznáš, ,môžem nejaké napísať) a tak to teda ee, ,vôbec ma to nenapadlo, ,že si to tam napísal sám som tu prihlásená len 6-krát, ,tak srry, ,že sa tu tak ešte do toho nerozumiem FU!
oh bože.. ja fakt už nemôžem...chytám kŕče...a baarculiq to zaklincovala týmto:"Peter_Piper...sorry že sa pletem aj mne to vypisalo ze tvoje konto bolo zrušene tak nechapem ako to že pišeš aj šecko a tak.."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a mas pravdu, do tych zbytocnych diskusii si zrovna prispela aj ty
Mno toto mi vypísalo. .. haha
a k teme: maš pravdu
ty si si asi myslela ze za tie "huste" reci co tu k tebe vedie ho admini zmazali, vsak?
: : :
no dievky, neviem ci ma zvas nejebne
cisty ROFL
oh bože.. ja fakt už nemôžem...chytám kŕče...a baarculiq to zaklincovala týmto:"Peter_Piper...sorry že sa pletem aj mne to vypisalo ze tvoje konto bolo zrušene tak nechapem ako to že pišeš aj šecko a tak.."
ach jaj..
amagad koma!!!
to mas za to ze si taky husty nemozem
idem sa vysmiat na balkon..
hej presne toto je ten typ debaty ktory popisujes
4 pusinocka666: privet! kak dela? pobaltaem cut cut?
uužas
suuhlas